Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Александра Сърчаджиева: Подкрепям Боил Банов! Спрете се!

Мрежата

Александра Сърчаджиева: Подкрепям Боил Банов! Спрете се!

Александра Сърчаджиева: Подкрепям Боил Банов! Спрете се! - Tribune.bg
Снимка:

Актрисата Алекс Сърчаджиева, вдовицата на Иван Ласкин, изригна във Фейсбук в подкрепа на министъра на културата Боил Банов. 

„Аз познавам Боил Банов! И аз подкрепям Боил Банов ! Защото е добър и честен човек ! Спрете се бе!“, написа т в профила си. 


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

АЛО, ЙОНЧЕВА СЪМ Поздравления за Александра Сърчаджиева! Изправи глава и смело продължи напред! Минах по твоя път, но бях силна в името на детето си! Гордея се, че независимо от голямата болка, се изправи в защита на една честна и достойна личност-Боил Банов. Алчността, злобата и аррогантността са заложени генетично в комунистите. АЛО, НИНОВА СЪМ. ИСКАМ ОЩЕ ДА ПРИВАТИЗИРАМ! АЛО, ЙОНЧЕВА СЪМ. ИСКАМ ОЩЕ МИЛИОНЧЕТА И ИМОТИ. НИЩО, ЧЕ ПАРИТЕ СА НА ВЛОЖИТЕЛИТЕ. ЩЕ ВИ ОГРАБВАМ ОТ ЛЮБОВ. ДЕБИЛИТЕ НИ ВЯРВАТ! АЛО, РУМЕН ГЕЧЕВ СЪМ. ЦАР СЪМ ПО ФАЛИТИ НА БАНКИ. ГОТОВ СЪМ ЗА ОЩЕ ФАЛИТИ. Грабихме, ограбихме държавата, пенсионният фонд, ергенският данък, но вече сме готови отново да ви ограбим, народе мой, защото ви обичаме! Браво дебили, вие ни вярвате на лъжите. НИЕ ВИ ЛЪЖЕМ, ВИЕ НИ ВЯРВАТЕ! В КОЯ ДРУГА ДЪРБАВА БИХА НИ ПРОСТИЛИ ГРАБЕЖИ И ФАЛИТИ И ОТНОВО ДА НИ ДАВАТ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ГИ ОГРАБИМ. БРАВО ДЕБИЛИ! УМНИТЕ И ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ НЕ БИХА НИ ПОЗВОЛИЛИ!!!
03.02.2019 22:42 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати