Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Алена: Датата, на която започнаха протестите, ги обрича на неуспех

Мрежата

Алена: Датата, на която започнаха протестите, ги обрича на неуспех

Снимка:

„Правителството не е застрашено по никакъв начин“, смята топ астроложката

Текст на България Днес

Съдбата и Меркурий имат ли пръст в бунтовете срещу правителството и подкрепящите кабинета протести? Дали планетите ще помогнат на Румен Радев да спечели битката срещу Бойко Борисов и дали опитът за втори президентски мандат ще е успешен? Спонтанни ли са действително недоволствата? И успешни ли ще бъдат за провокаторите?

Топ астроложката Алена разкри единствено за читателите на „България Днес“ каква съдба очаква България на фона на войната между Борисов и Радев.

„Информираният човек е подготвен и знае какво и кога да очаква. Казвам го на всички онези, които бяха изненадани от „спонтанните“ протести в предходните дни, словесно подкрепени с недопустими думи от президента Радев. Ще ви припомня част от хороскопа ми за месец юли в годишната ми книга „Астрологичен хороскоп 2020“ – „През този летен месец няма да е лесно на правителството на България. За пореден път ще се развихри противоборство от опозицията, която цели пак и пак да срива авторитета на България, като „доказва“ с лъжи и измами немощта на правителството, за да подстрекава хората към протести и засилва омразата между избирателите“, припомня Алена. Топ астроложката още преди време е наясно, че юли ще е време за бунтове. Но с каква цел?

„Целите на грабителите на държавата са ясни, защото мразещият човек е лесно манипулируем. Само с увереност, спокойствие и съхраняване на добрия тон от страна на премиера и министрите могат да бъдат избегнати скандалните моменти, които не носят полза на никого, а ако бъдат допуснати, най-пострадващ ще е народът. Тъй че изненади няма, освен за хората с къса памет, тези, за които парите решават всеки проблем, но не и когато Меркурий е ретрограден, а неговото директно движение започва на 12 юли на обед. Ако „спонтанно протестиращите срещу мутрите и мафията“, цитирам президента, бяха избрали ден за начало 15-о число на юли, успехът им щеше да е по-видим. Но късно е вече“, отсича Алена. По думите й датата 9 юли ориса на неуспех каузата на недоволните.

„Защо започна всичко точно на 9 юли? Съмнявам се, че в България няма дотолкова подготвени астролози, които да посъветват организаторите на протестите срещу правителството да не ги започват преди средата на месеца, защото иначе са обречени. 9 юли - ден на Юпитер, планетата на общуването, но и на агресията, която от словесна за миг невнимание преминава във физическа. Общата вибрация на деня е носител на съдбовно подчинение, на умереност, такт и търпение. Протестът би преминал много по-успешно, ако президентът Радев не беше излязъл „спонтанно“ от покоите си да насъска, но пропусна да го оглави и изпусна момента. Този човек за пореден път показа, че умее да изрича посичащи, но лъжливи думи“, казва Алена. По думите й изказванията на държавния глава са неправилни.

„За да бликне неконтролируемата агресия на подкрепящите го обаче, други трябваше да са думите. Вместо да получи очакваната подкрепа, той направи всичко възможно да унизи голяма част от българския народ, което го подчинява на правилата на годината на Уран - и него, и подкрепящите го. Разруха при тях сега не се забелязва, те сякаш са в силата си, но планетата вече копае под нозете им пропастта, в която сами избраха да паднат. И понеже споменах отново разрухата, да поясня за президента, че Уран решава сам, не насила, преценява какво и кога да разруши, защото е старо и ненужно, а когато някой опитва да му изземе функциите, кармата го наказва много бързо“, предупреждава топ астроложката.

Алена е категорична, че планетите говорят сами – „протестът, уж подтикнат от Радев, но организиран от друг, е обречен на провал“. Според нея излизането на 10 юли на недоволните също е неуместно за протести.

„Астрологичният анализ ни казва, че десети юли е повече от неуместен ден за протест, още повече втори ден, когато агресията трябва да нараства и да стане всепомитаща, нали това е идеята за бързия погром над правителството. На първо място денят е на инатливо поведение, привидно заради желанието да има ново начало, но под повърхността цели да всее страх, ако мине.

Фортуна ни разкрива, че всичко в президентското начинание е платено, няма нищо спонтанно, а искрено вярващите в думите му и подкрепящи го са само фон на предварителния сценарий“, смята още Алена.

По думите й Радев е орисан в настоящия си живот да работи за благото на хората, но е неспособен да намира верния начин за действие, за да бъде харесван.

„На пръв поглед се владее, но никога не успява да контролира чувствата си, които избликват в посичащи, унизителни, обидни думи към обекта на неговата омраза, но обичайно пристрастно неправдиви. Не притежава никакви лидерски качества, нито интелекта поне малко да ги възпита у себе си. Планетите ни разкриват една допълнителна информация. Каузата на Радев да спечели втори мандат е категорично обречена на провал, защото изборите са в негова година на съдбовно подчинение, когато съдбата ще го принуди да сведе глава“, попарва надеждите на президента топ астроложката.

Алена прави и анализ на поведението на премиера Бойко Борисов.

„Митинги в подкрепа на правителството не се случват често или дори никак. Той кармично е определен в деня 10 юли да изпита трудности. Беше нормално да има обратна реакция, опит да бъде постигнато равновесие, но явно едната част от площада искаше мир, а другата - война. Трудностите за Борисов бяха провокирани от опитите за насилие и кръв при сборището на президента, както и заради опитите на същите тези събрали се хора да нараняват и дори палят служителите на реда. Реакцията на премиера беше среща с дошлите да го уважат и подкрепят, след което те си тръгнаха без конфликти“, призна още Алена.

Според нея съботният ден слага окончателно край на кариерата на Румен Радев.

„11 юли - Радев загуби изборите за президент догодина. Най-важният извод е, без да влизам в астрологична терминология, че Радев се лиши от подкрепата на ДПС, която е нужна и за него, и за БСП на следващите избори. А БСП съветвам да потърсят отсега друг кандидат, когото да подкрепят за президент“, смята Алена.

Топ астроложката е категорична, че ще има трудности в България занапред, а звездната карта на страната ни показва, че дори след влизането в чакалнята на Еврозоната ще има недоволства.

„Исторически ден за България. Мнозина положиха много усилия да се случи. Други дадоха всичко от себе си да ни отхвърлят. Поне така пише в звездната карта на България, въпреки че ни подсказва, че в съчетание с композитната, съставена от нея и звездната карта на гласуването за нашето влизане ни очакват трудности, породени от странични, родни и междуличностни фактори, очакват ни емоции, омраза и нови протести, ако може процесът по приемане на еврото да бъде спрян“, предупреждава Алена.

По думите й обаче глобалната прогноза е, че правителството не е застрашено по никакъв начин дори това да се случи.  

 


Коментари (6)

Тартаковер Ха ха хаааааа...!!! Алена и подобни проституиращи за пари шамани, винаги са готови да кажат каквото искат да чуят празните глави. Да налеят мазен мехлем в ушите им, нищо че самите те са наясно с дебелите си лъжи. Властта си отива, ГЕРБ, Боко, Гешев са пътници за никъде, а някои май ще се запътят към затвора. Това Алена няма как да им го каже, защото ще изтърве паричките...
Иначе лъжите на оракулите и жреците са познати от дълбока древност. Тогава преди сражение за да повдигнат духа на отчаяните войници, са създали поверие, че ако кокошките кълват зърно, значи победа в битката. Изваждали са пред войската кокошки(които преди това ги държали дълго време гладни) и им хвърляли зърното. Кокошките започват лакомо да кълват и войниците избухват в радостни викове. А после следва тежък разгром и спасение поединично!
Все пак Алена има шанс, че живее в днешни времена. Ако живееше в Средновековието, отдавна да беше изгубила битката с кладата.
13.07.2020 17:10 / Отговор
Тайна Простак. Червен боклук.
13.07.2020 20:19
Манечи Абсолютен простак! Май на теб ти се иска да не е така, но астрологията е точна наука! Поискай някой друг истински астролог да направи прогназа и да видим какво ще ти каже?!
19.07.2020 10:41
кесо Абе не толкова датата ами наличното сиво вещество или по-скоро неговото отсътвие им е проблемът!
13.07.2020 17:22 / Отговор
Мариан Като не вярвате, защо четете астрологическите прогнози? Или по-скоро като не ви харесва прогнозата и тогава отричате!
19.08.2020 12:22 / Отговор
Т.Пенчева Мис Пиги, дали четете прогнозите който правите, или копи пейст и не ви пука какви глупости пишете :)
13.09.2020 06:48 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още