Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Алгафари: След няколко дни полицаите ще изметат площадите и така до следващия недоволен

Мрежата

Алгафари: След няколко дни полицаите ще изметат площадите и така до следващия недоволен

Алгафари: След няколко дни полицаите ще изметат площадите и така до следващия недоволен - Tribune.bg
Снимка:

Нидал Алгафари, Фейсбук

Приятели,

При прочистването на кръстовищата се наложи полицаите да вършат и несвойствена дейност. Да измитат смет!

Друго видно е, че всички нощуващи палаткаджии в цялата страна са сто души.

Третото видно е, че всеки, който поиска нещо, примерно да не си плати тока, да не си отчете водата, да не връща кредити и още много подобни действия, може да събере приятели и да блокира, което му кръстовище душа поиска. Че няма да постигне нещо, е ясно, но ще го дават по телевизора, докато си е полегнал на подложка и ще си пие биричката по къси панталонки. Донесе ли и уредбичка, засукани млади момичета ще си се рахатят безплатно на музикални ритми според кефа им. Възрастни достолепни граждани пък ще се възползуват от създалата се ситуация, че да пометат под тях в къщи, ще изработят и донесат собственоръчно направени плакати в клуба по интереси и ще отчетат дейност пред партийния секретар.

На мига ще се появят и лелеещи за законност прависти и всякакви други активисти и ще ги пазят от неправомерните действия на полицията. Обичащите зрелищата - сеерджиите - ще нарамят туби, тромбони, кавали и дудуци и ще пратят те сеира. Млади полуобразовани, не с лошо де, не завършили още образованието си в Натовска или Европейска държава, дошли да натъкмят кашончетата с русенско варено, няколко буркана лютеница, и колкото мама и татко са стъкмили, пръчки салам и подкови луканка, ще се отбият да засвидетелстват принципното си недоволството.

В зависимост от това, кой по-пръв свари, дали президент или министър председател или лидер на опозицията да ги подкрепи, другите ще размахат Но пасарански юмрук и ще призоват за нещо си.

Тук веднага ще се появят, РТС-тата, камерите, репортерите, а водещите ще се надпреварват да дирят сякаш говорещи умно доценти, професори, които да разтягат локуми от зори до зори.

Е, ще има и вагабонти, които ще искат или да припечелят нещо за цигари и дозички или просто да го види съседката Мими, колко е възмъжал и ще набие някой.

След няколко дена полицаите ще изметат площадите и така до следващия недоволен.

Има и нещо позитивно в цялата тази работа. Като на байракопродавачите и отрязан пътя към стадионите, там е келепира. Водопродавачите също ще са на далавера. А държавата ще пълни хазната чрез написаните актове за нарушения.

Мила родна картинка.

Искаме да сме като Швейцарската държава, ами ни трябва и такъв народ да си намерим! 


Коментари (10)

Алгафари не знаеш ли кой не си плаща тока и водата, наемите за общински жилища, Ами това са т.н. роми, но никой не ги пипа с пръстче, имали права. Дори ги урежда Фандъкова с настънителни заповеди, без да са кандидатствали, а са саминасранени. И ЧЕЗ сваля електромерите, но те пак имат ток, и надуват музиката до късни през нощта. Та това е картинката, но ги пази ГЕРБ, защото са електорат.
08.08.2020 15:05 / Отговор
Зоя Активността на Алгафари по темата е впечатляваща и явно не е случайна.Всеки ден сипе злост,жлъч и подигравки срещу хората ,осмелили се да излязат на протест."Надал "-и Алгафари го върши
безкористно.Участваше в кампаниите на БСП-платено-бяха добри.Сега е срещу тях-няма келепир!Май е захлебил добре от сегашнага власт.
08.08.2020 17:20 / Отговор
5447 Не Кючекинята му е наказанието на Фатмака, а Фатмака ѝ е наказанието на Кючекинята.
08.08.2020 20:27
Кико Този Алгафари и тои здраво лапа които му подаде
08.08.2020 22:51 / Отговор
Коко Алгафари има много мазна физиономия. Не лицеприятен човек.
08.08.2020 23:29 / Отговор
Крис Алгафари,всички произвения, които си съзсал с тази ръка и този ум притежавам и те адмирирам,но това ми носи полъха на яко захранване...не така момче...видимо нещо се случва?!
Бих искала да не съм права,но...
09.08.2020 08:15 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар




Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати