Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Амбарева: Как Радев не се умори да е благодарен на 3 март и да изчезва на 1 февруари

Мрежата

Амбарева: Как Радев не се умори да е благодарен на 3 март и да изчезва на 1 февруари

Снимка:

От Фейсбук профила на Биляна Амбарева

Тоя как са не умори да бъде благодарен на 3-ти март и да засвидетелства „уважение му към паметта на загиналите“, щото го чувствал като морален дълг.

И в същото време да изчезва винаги около 1-ви февруари.  


Коментари (19)

мда Същото може да питате и другаря Борисов, който се кланя на паметника на Тодор Живков в Правец, но нито веднъж не отиде да отдаде почит
на жертвите на комунистическия режим, от който и той е част. Но защо нямате такава чувствителност, към подобни комунисти, които използват антикомунистическа реторика, единствено за ПР и печелене на прост електорат, това е отделен въпрос.
01.03.2021 10:11 / Отговор
.l. Неграмотен и злобен!
01.03.2021 11:25
Отговор Гнусен Помияр ! Борисов винаги е отдавал почит на жертвите от комунизма! Така ли са ви инструктирали, като заговори някой за Радев, веднага да пишете .. "ама Борисов"! И с лъжи и манипулации смятате да докопате властта? Помияри!
01.03.2021 11:46
мда Тролче гербеско, я кажи веднъж Борисов да е отишъл да отдаде почит? Само веднъж.
01.03.2021 13:51
Мда, Къде да е отишъл Бе, на Околовръстното при майка ти ли! Почитта може да се прояви и като отношения, с две изречения или с някакъв пост! То не е като да излезеш и да те дебнат глутница помияри с черни чували , за да го облаят!
01.03.2021 14:38
кесо Румбата все няма време да иде да почете паметта на жертвите на комунизма на 1 февруари защото трябва да се подготви "достойно" за честването на празника на 2 февруари познат и като "Ляв педал".
01.03.2021 10:16 / Отговор
Z Правилно! Не се бях сетил за тази причина. Ако уважи деня 1 февруари, вероятно моментално ще му спрат стипендията от Масква, с всички неизбежни последици от това, като "скъпи гости от Москва звънят на входната врата". Руменчо не бива да напуска определеия коловоз, ако иска да запази относително добро здраве. Не съм сигурен кои мраза повече - продажниците или предателите.
01.03.2021 10:28
Мимето Да си бил член на БКП, един от милион партийни членове, и да си от фамилията на съветски предатели или прокурор от сталинската прокуратура до 1989 г. може да бъде едно и също само в болните мозъци на лилявите болшевици, които не могат да отлепят от 1-2 процента!
01.03.2021 10:55 / Отговор
Голям Егоносец Той мисли,че никой не забелязва това,което прави!
01.03.2021 11:26 / Отговор
ivo SHTE SE CHUE,TRAI I GLEDAI !
01.03.2021 15:07
Тартаковер Да де. Тук гербаджийските клозетни "коментатори" подскочиха от възторг, защото тази хейтърка им подхвърли кокалче да го гризкат. Като на улични помияри, каквито безспорно доказват че са, с удивително просташките си коментари.
Да ама кокалчето се оказва старо, изсъхнало и без капка месо и "мазнинка" по него. Помиярите пак се оказаха излъгани и гладни. Защото авторката както написах е доказана хейтърка, мрази всичко и всеки, пише срещу всеки, защото се мисли за оригинална и обективна, "над нещата", а всъщност е една обикновена патка. Доказателството ето го. Включен е и любимия на помиярите Бойко : https://priorities.bg/biljana-ambareva-razgranichavam-se/
Сега тази "страдаща и неразбрана душа" си е наумила да хейти Радев. Утре ще е Тиквата. После не се знае. Но ако някой и плати или я приласкае в депутатска листа, тогава ще я видим в целия и блясък.
01.03.2021 16:37 / Отговор
Незнайна По голяма куха тиква от теб няма.Малко ви е било времето с хамута и сега драпате за него.Жалки хорица.
01.03.2021 17:09
Таракане, руска уруспийо, ти ли ще говориш за "помияри", който висиш по-цял ден из сайтовете и приписваш какво са казали по твой адрес! Дали ще скача срещу Борисов си е нейно лично право! Едно е сигурно ...тя, като всеки нормален българин мрази комунистите от дъното на душата си! Докато ти си си продал съвестта си, морала си,трътката си, и жалката си душичка за жълти копейки! Ще нарича над един милион българи " помияри"? Като какъв се явяваш бе Боклук скапан?
01.03.2021 17:30
Тартаковер Какво си написал дърто хюмне ? Виждаш ли смисъл, някой може ли да види смисъл в изсипаната от теб тук диария ? Освен смрад, и канал, какво друго ще се прочете? Ебах ти тъпите идиоти в този сайт! Никога не съм поставял 1 милион българи в помиярската група. Помияри сте вие тук, тъпите идиоти, с два грама плява в зелките над раменете, гащници на които главите не могат да изковат нищо освен плюнка, хард псувня, жалки еднакви "оскърбления" които само разсмиват и показват нивото на дебила който ги използва!
Няма спасение за такива питекантропи, така са се родили, нищо не са възприели през пропиляния си живот и така ще си отидат от него. От мен пожеланието е : Да го духат !
01.03.2021 17:53
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още