Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Андролова: Инфантилна група се беше качила на автомобила без книжка...

Мрежата

Андролова: Инфантилна група се беше качила на автомобила без книжка...

Андролова: Инфантилна група се беше качила на автомобила без книжка... - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на журналистката Калина Андролова

Александър Николов, бивш министър на енергетиката от кабинета "Петков", и още няколко лица, ще трябва да поемат отговорност за несъответните на икономическата логика и законовите изисквания решения в енергийния сектор. Най-после.

Това безобразие в държавата трябва да приключи. Независимо от крясъците, които ще се понесат от кликата ПП и ДБ. Не става дума за предизборни движения, става дума, че някой трябва да понесе отговорност за безобразията на държавна безстопанственост, за решенията, взети на "алангро", за шокиращата некомпетентност в управлението и пр.

Едва не паднахме от скалата. На ръба бяхме и се изрониха камъчетата изпод обувките ни... Някаква алчна и некомпетентна инфантилна група се беше качила на автомобила без шофьорска книжка и караше през просото. Не знам дали си давате сметка, че имахме невероятния късмет този чудовищен експеримент да приключи за шест-седем месеца. Ако беше продължил четири години, от държавата щяха да останат само оглозгани кости и заводът за батерии на Кирил и Асен...

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети