Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Андролова: Тестването на цялата нация е безумно предложение на стойност около 350 млн.

Мрежата

Андролова: Тестването на цялата нация е безумно предложение на стойност около 350 млн.

Снимка:

Калина Андролова, Фейсбук

Тестването на цялата нация с COVID-19 RT-PCR test е абсолютно безумно предложение при това на стойност около 350 милиона. Не заради парите. А заради това, че статусът на хората е динамичен. Един човек днес може да е отрицателен и след два часа някой да кихне в лицето му и да е положителен.

Така че намеренията да се тестват, за да се върнат на работа, са неадекватни. Никой не го прави. А тези, които искаха да го направят като Тръмп, много бързо се отказаха от идеите си. Европейските държави няма да тестват всички. Тестват се само хората, които имат симптоми, при това, които ще потърсят лекарска помощ.

В началото на епидемията се тестват и контактните връзки, за да се ограничава епидемията. Но съвсем скоро ние ще излезем от тази фаза и ще влезем в разгара на епидемията, когато няма да се тестват и контактите. 100 пъти го обясниха и пак има неразбрали, този път някакви от Харвард. Когато започне да затихва епидемията ще бъде добре да се тества с бързите тестове т.нар. общ имунитет на нацията.

Да се прецени колко души процентно от населението имат антитела срещу инфекцията. Какво още трябва да ви кажат от щаба, за да стане ясно. Разбирам Мутафчийски защо се изнервя, то не се издържа на тази тъпотия.

И аз искам да се тествам за антитела, защото прекарах инфекцията след като се върнах от Виена, но няма да отида в лаборатория в момента, където всички вируси имат общо събрание. Така че предложението на умниците от Харвард е да заразим и незаразените в избирателните секции по градове. Но най-смешното е, че резултатът ще е напълно безсмислен.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мрежата

виж още