Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Андролова: Усещам, че Корнелия с тази велика, специално подбрана свита ще победи ГЕРБ, когато цъфнат налъмите

Мрежата

Андролова: Усещам, че Корнелия с тази велика, специално подбрана свита ще победи ГЕРБ, когато цъфнат налъмите

Снимка:

От Фейсбук профила на журналистката Калина Андролова

Областната председателка на БСП, област Стара Загора, където БСП няма нито един кмет, е член на новия Национален съвет. И вече ще решава бъдещите политики на партията. (Не се плашете преди лека нощ!). Поначало другарката се занимава с отглеждането на 12 крави, което е истински достойно занимание, не се шегувам. Но за мен остава загадка с какво тази жена, тотален провал като областен председател, е по-важна за Националния съвет от Велислава Дърева, Станишев, Красимир Янков, Пирински и др. Усещам, че Корнелия с тази велика, специално подбрана свита ще победи ГЕРБ, когато цъфнат налъмите... Те т'ва са...хората...  

 

                                                        


Коментари (9)

Тази дебилна мисирка се издиари, като Сашко дебелокожия. Май и тая е е@@на от великият вожд.
01.10.2020 10:58 / Отговор
Горката Андролова колко се е загрижила за червените боклуци! Милата, много й се иска да дойдат на власт, за да ни оглозгат за пореден път. Слава Богу, че мнозинството от хората са разумни..
01.10.2020 12:13 / Отговор
Калина винаги казва повече от очевидното Готоното е, че го прави неумишлено. Това е характерно за много умните хора.
02.10.2020 14:07
Тартаковер Въпреки всичките ми несъгласия с прелитналата към ГЕРБ Андролова, все пак я оценявах като интелигентен писач. Този неин коментар с придружаващата снимка на някаква бесепарка показва, че ума й е спрял да се развива нормално. Останала и е една празна глава, която носи по задължение. Ако това нейното е коментар, къде е санитарния минимум ?
01.10.2020 13:10 / Отговор
Моля? Калина - герберка? Не е така. Просто е реалист, няма илюзиите на обладаните от басни и лъженаука.
02.10.2020 14:11
кесо Калина Андролова сигур не е вникнала в "дълбокия стратегически" замисъл на кака ви Курни.Те тая другарка на снимката горе, дето нема нито един избран кмет, а само 12 крави за пасене и нема кво друго да прави шъ може по цел ден да бори "диктатурата" и да прави "големата" политика. Изобщо бегай "тиранио" че идем!
01.10.2020 15:03 / Отговор
Гневна Я си представете,че другарката подкара и разположи дванадесетте си крави пред Министерски съвет.Мислено е в перспектива тука. Ще мятат ла.на , ще разливат мляко, всичко ще им е подръка.Няма да им трябват пръти и павета , рога нали има.И вувузели няма да им трябват.Умница е Корни, нали е от село, знае че една крава чини повече от 10 протестиращи.
01.10.2020 17:32 / Отговор
Тодор Живков беше овчар, но ни управлява 35 години, и то не лошо. Безпартийна съм, бяхме млади, щастливи, имаше добро образование, здравеопазване, висока сигурност, спокойствие.
02.10.2020 08:29
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още