Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Ангел Джамбазки: Крепост Европа трябва срещу нелегалната миграция

Мрежата

Ангел Джамбазки: Крепост Европа трябва срещу нелегалната миграция

Снимка:

За крепост Европа, нулева миграция и именна система за личните имена настоя в страницата си във Фейсбук евродепутатът и заместник-председател на ВМРО Ангел Джамбазки. Повод за коментара му е вчерашната кървава атака в Ница, Франция.

„Истината тук е една. Вишеградски подход. Нулева миграция. Стена, тел, ров с крокодили по границата. Крепост Европа. Християнски корени, християнски празници. Европейска именна система за личните имена. Никакви бради, молли, месчити и прочее. На когото не му изнася - чантата, шапката и откъдето е дошъл“, пише той.

По-нагоре в поста си патриотът допълва:

„Мога да напиша „Казахме ли Ви?“. Защото да, казахме и предупредихме. Тогава разни лошо гледащи разпенени активистки с пяна на уста ни обясняваха колко сме лоши. Колко сме тесногръди, ретроградни и нетолерантни. Колко сме тъмни балкански субекти. Може и да е така, но поне главите са на раменете ни, а не на тротоара в Ница.“  


Коментари (1)

ДА Чакаме разширено представителство на консерватори в следващия парламент у нас. За сметка на представителите на БКП - БСП+ДПС.
30.10.2020 10:00 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още