Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Ангел Джамбазки: Проверете кой поръчва музиката в т.нар. „Свободна Европа“

Мрежата

Ангел Джамбазки: Проверете кой поръчва музиката в т.нар. „Свободна Европа“

Ангел Джамбазки: Проверете кой поръчва музиката в т.нар. Свободна Европа - Tribune.bg
Снимка:

От профила във Фейсбук на евродепутата Ангел Джамбазки                                                  

Тази „медия“ се нарича „Свободна Европа“. А това е начинът, по който „Свободна Европа“ представя новината за налагането безпрецедентната цензура срещу свободата на съвестта, словото и мнението на милиони свободни граждани.

Разбира се, на „неправилната“ свобода на словото. На неправилната свобода на словото се налага да спре работа. Именно „налага“. Силом. Неправилната се премахва от социалните мрежи. Изтрива се. Забранява се. 

И всичко това се съобщава в две изречения неутрално, скопено, безлично заглавие. Без намек от коментар. Без намек за цензура. Стерилно. Някой направи нещо. Сякаш не става дума за безочлива, брутална, дори истерична цензура. За панически страх.

И това са същите тези „борци“ за свобода на словото, които рамо да рамо с лошо миришещата група нечистоплътни политически хамелеони, нагаждачи и неприкрити службогонци, и вечно недооценени интелектуалци „ореваха орталъка“ с клетото си „111-то място“.

Уникално лицемерие, уникално двуличие, уникално нагаждачество. Прочее, няма как да е различно, просто проверете кой поръчва музиката в т.нар. „Свободна Европа“.

#1984 #Оруел #НеСвободнаЕвропа                                         

                                                                                                                                                   


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (9)

хлъц Каза Джамбазки, финансиран от КОЙ, за да приказва каквото мафията на Пеевски/Борисов му нареди.
12.01.2021 17:00 / Отговор
Другарю Позитански, ти чел ли си напоследък Свободна Европа?!
12.01.2021 17:54
хлъц Да, не възхваляват вожда ти, това ли те торзоми? Вече и последната уж опозиционна медия БТВ Борисов/Пеевски съвсем явно я завзеха, не се притеснявай, имате тотален контрол над медиите.
12.01.2021 19:53
До другаря Позитански Не съм фен на Джамбазки ! Само искам да обясня , че радио "Свободна Европа " - България - се слуша. Там можете да се удоволствате слушайки например Полинчето Паунова .... =
12.01.2021 18:15 / Отговор
кесо А, то отдавна си е ясно, че музиката в СЕ на български /както и в ДВ на български/поръчва Кремъл и неговите български лакеи.
12.01.2021 18:33 / Отговор
На дойчето велето От една седмица никой не е публикувал нещо от Д.Смилов или жена му! Започвам да се притеснявам!
12.01.2021 19:14
Абсолютно музиката в българските секции в Свободна Европа и Дойче веле я поръчва Кремъл, ако може стърженето да се нарече музика. Специално за България явно отдавна и системно са се подготвяли за "смяна на системата".
12.01.2021 21:08
БГ Изобщо не ги слушам , тях и Дойче Веле! Имам чувството, че са се събрали все бивши ченгета, омешени с хомосексуалисти, и се напъват кой повече да оплюе собствената си държава!
12.01.2021 21:55 / Отговор
Следвам БГ по същите причини Пък и пРезидента ги изгони от срещата си със 7-8,явно и тоѝ им няма доверие освен на чалгарската т.в.
13.01.2021 14:22 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още

Актуална тема

Хороскоп

Анкети

АНКЕТА: Кой носи вина за бедствената ситуация по софийските улици?
Покажи резултати Скрий резултати