Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Анна Александрова: Празното политическо говорене ще се забрави, направеното остава!

Мрежата

Анна Александрова: Празното политическо говорене ще се забрави, направеното остава!

Снимка:

От Фейсбук профила на Анна Александрова, депутат от ГЕРБ

ПП ГЕРБ и премиерът Бойко Борисов поемат управлението за първи път през 2009 г. Към онзи момент България не разполага с нито една многофункционална спортна зала в страната, която да може да приеме голям спортен форум или такъв в сферата на културата. Години наред спортните федерации и културните институции настояват за това, но такава така и не бива изградена.

Припомням този факт, защото 12 години по-късно и след три правителства на партията ни бяха изградени десетки спортни зали с различен капацитет в цялата страна. В голяма част от областните центрове вече има реализирани подобни модерни съоръжения.

За това време държавата ни бе домакин в тях на световни и европейски първенства в различните видове спорт, проведе стотици мащабни културни събития.

Сега дори не прави впечатление, когато поредният български град тръгва да изгражда спортна зала и винаги среща подкрепата на правителството.

Отбелязвам тези факти, защото това е изключително важна инфраструктура за българските граждани, която десетилетия след нас ще бъде културно и спортно средище в градовете в нашата страна. Тя стана възможна благодарение на икономическата стабилност в държавата, която винаги е била налице при управлението на ПП ГЕРБ и благодарение на усилията на премиера Бойко Борисов, на хора като министър Петя Аврамова, Николай Нанков и всички екипи на МРРБ, които ги реализираха.

Годините ще минат, празното политическо говорене на опозицията ще се забрави, направеното за хората остава!  


Коментари (2)

Точно така е! От 1989 до 2009, когато Бойко дойде на власт, БСП бяха на власт без 4 години на Костов.Фалираха държавата два пъти и я окрадоха/т.н. приватизациа/изцяло.Сега оскотели за парици ще погребат цял народ, само да са на хранилката.Каато се държат македонските комуняги към нас , така се държат и нашите опозиционери към Борисов.едни и същи са!
20.01.2021 00:46 / Отговор
ПРОДАЖНИ КОМУНИСТИ! Президента и вицето на колене паднаха и целуваха ръка на руския патриарх, а с нашия се ръкуват студено.Сега измислиха изборите да са на Великден без да помислят ,че и у нас има вярващи, които почитат този Великден.Пълен идиотизъм!
20.01.2021 00:54 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още