Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Антон Тодоров: Дъщерята на агент на КГБ и синът на агент на ГРУ – извършител и автор на компроматите срещу Борисов

Мрежата

Антон Тодоров: Дъщерята на агент на КГБ и синът на агент на ГРУ – извършител и автор на компроматите срещу Борисов

Снимка:

От Фейсбук страницата на Антон Тодоров

 „Дъщерята на агента на КГБ с псевдоним "Гарин" - това е основният извършител на поръчките на ГРУ срещу Борисов. Евродепутат е. Повярвайте ми, знам какво говоря /защото съм видял каквото е нужно като документи/.“

„Синът на агент на ГРУ е другият основен проводник и автор на поръчковите компромати срещу Борисов. Баща му е бивш кадрови офицер от РУ-ГЩ в Брюксел, вербован по време на обучението си във Военно-дипломатическата академия на ГРУ /един от малкото румнаджии, който е бил два пъти в тази академия, вторият път обучаван за ръководен кадър/, работил под пълния контрол на ГРУ резидентурата в Брюксел през втората половина на 80-те години. Повярвайте ми, знам какво говоря /видял съм документи, които са ме убедили недвусмислено в това, което пиша/.“  


Коментари (10)

НИНА Кой те знае и ти какво ченге си! З аБорисов се знае - член на БКП! а ТИ?
29.11.2020 12:51 / Отговор
. . . Човек трябва да е адски тъп , или да прави другите на по-тъпи от себе си, да не прави разлика между ченге-доносник и пожарникар, и между комунист преди 30години , и сега!
29.11.2020 12:56
111 място при това качество на изпълнителите е добре! Членове на БКП от близкото минало има достатъчно много,но не защото са такива по убеждение,а защото нямаше други начини за просперитет и кариера!Аз не съм от тях,но съм жив свидетел на всичко,което се случваше!Ако искаш,може и да не си член,но с последици,които трябва да можеш да си позволиш! Лустрацията щеше да реши много от тези проблеми,които сега имаме с разните Елени,Ивовци и други родоотстъпници,намърдали се в ЕП!
29.11.2020 13:03
Киро Бизона @НИНА, а какво ще кажеш за бившата партийна секретарка, която направи фондация „Бъдеще за Кост…“, пардон, „Бъдеще за България“ и лапаше пари като невидяла от фалиращи държавни предприятия, които нейният съпруг – Командир – караше да пълнят касичката на жена му? Същият този, чиято щерка взимаше по 30 000 евро на месец от Банку Васил за услуги без ръце? И който, когато КТБ беше фалирана и преди да си уреди спасяването на милиона като депозит в банката се жалваше, че „жена ми няма пари в картата за хляб“? Нямаха пари за хляб, а? Е, чак такива будали не сме! А и тези опорки с партийната книжка на Баце вече така брадясаха, че станаха като оная, австрийската „брадата певица“ по Евровизията – Кончита Вурст! Ето ти и линк - https://www.vesti.bg/razvlechenia/shoubiznes/bradatata-pevica-ot-avstriia-specheli-evroviziia-6011748 - да ѝ се любуваш!
29.11.2020 13:25
Ха ха, Иво Христов, с прякор..."КГБ"-то! Най- мазният от всички! По-мазна и хлъзгава може да бъде само Мис Пиги-Вицето! Самият факт, че снимките изтекоха точно когато ни приеха в чакалнята е достатъчно красноречив . Фатмакът Радев не обели и дума за приемането ни . Всичките ,които ги изпрати болшевишката Столетница за евродепутати са все такива.
Въпреки всичко Фатмакът си изпълнява задачите... ще има повсеместно преброяване на "дебилите"/ според другия Иво Христо/, и чужда служба да разбере, колко са хората в България, които могат лесно да бъдат манипулирани!
29.11.2020 12:53 / Отговор
Дойчо Люцканов Фактът, че си анонимен и наричаш достоен български генерал "фатмак", показва, че си от една страна страхливец и от друга, че ли липсва всякакво положително възпитание
30.11.2020 16:36
кесо Антон Тодоров е един от малкото останали разследващи журналисти, които без страх говорят и се борят срещу плъзналата навсякъде кремълско-комунистическа зараза. Неговите документални разследвания са нещо уникално, което обаче достига само до много малка част от аудиторията на медиите, където властва безогледната неокомунистическа пропаганда. Това огромно богатство от информация получена след ровене в хиляди страници документи за сега остава анонимно за широкия потребител, докато на клеветническите сайтове на тримата глупаци, на Мая Конопа и нейните изтрещяли простакеси, на всеки креслив червен олигофрен му се дава пълна възможност за "изява".
29.11.2020 13:40 / Отговор
Дора Прав си за Антон Тодоров ! Другарите си вкараха автогол като го извадиха от НС за несъществуваща "недостойна постъпка " спрямо ТОП - журналиста Висктор Николаев ! Сега гласът му се чува ясно за онези , които имат уши и желание да го слушат . Аз имам !
29.11.2020 14:59
Дойчо Люцканов Антон Тодоров е една най-обикновена политическа проститутка. Веднъж му писах като му поставих някой въпроси. Отговори ми, че с такива като мене не разговарял. Естествено, след като нямаше какво да ми отговори.
30.11.2020 16:42
Това си е ясно от самото начало. Ако прилича на боб, мирише на боб и има вкус на боб, значи е боб. Много неща, които се случват напоследък изглеждат като от учебник на КГБ, не само това шкафче.
29.11.2020 15:17 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още