Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Антон Тодоров остро срещу Кадиев: от комунягите по-големи гьонсурати няма

Мрежата

Антон Тодоров остро срещу Кадиев: от комунягите по-големи гьонсурати няма

Антон Тодоров остро срещу Кадиев: от комунягите по-големи гьонсурати няма - Tribune.bg
Снимка:

Антон Тодоров, Фейсбук

„Наглецът Кадиев по bTV сутринта: Ами това е наш пропуск, другото е наша грешка, третото - съжалявам, пак наш /на комунетата/ пропуск, четвърто - ами той Орехът беше близък с Черепа. Слушам го и си давам сметка, че от комунягите по-големи гьонсурати няма. И по-нагли - също. Черепът не е платил лев данъци от неговата "Национална лотария" след промяната в закона 2013 г. Орехът и този няма ли да станат клиенти на Гешев? На този дължим и Иванчева, и какво ли не още. А той дължи на нас милиончетата, които фирмата на жена му получаваше от търговията с ток от АЕЦ-а. Вие можете ли да търгувате с ток от АЕЦ "Козлодуй"? Защото аз не мога, дори и да искам!

Повръща ми се от тези болшевишки вещества и от глупаците, които ги правят милионери, докато ги даряват с доверието си по време на избори.

Иначе, на този тип нагъл не можеш да му затвориш устата и все другите са му виновни, все другите нещо са съгрешили.“


Коментари (6)

Haralampi Bosev Разбирам гнева на А.Т., защото от комунистите може да чуеш единствено лъжи и демагогия. Един от тях само каза веднъж една истина, а именно че комунист се става по полов път.
11.05.2020 16:57 / Отговор
Тартаковер Презервативът е велико откритие. Жалко че употребата му стана задължителна с появяването на ХИВ. Трябваше да се появи по-рано, за да нямат шанс писачи-глисти. Късмет е имал А.Т.
11.05.2020 17:39 / Отговор
Киро Бизона Тартаковерчо, ама ти тука ли се премести, бре? Бързо се прибирай, че директора на лудницата се изпотрепа да те търси, човекът! Не е шега работа, водиш му се на отчет, а и санитарите са ти приготвили една много хубава нощница с длъжки ръкаквки за „лека нощ“! Тичкай бързо в отделението! А така, браво!
11.05.2020 20:28
Венеций Ооооооо!Веществото А.Тодоров от буницето пак е получило доза вдъхновение от горенето на боклука.Крайно време е през купчината с гюбре ,от където произхожда веществото Тодоров ,да бъде изринато от медийната фадрома.Просто престанете да го препечатвате и то ще се превърне пак в тор,каквато си е по природа.
12.05.2020 12:19 / Отговор
Чочко Венецей ли си,венерин ли си,изтрий си червеното от устата и се опитай да мислиш,да не си калифорнийски червей,че знаеш кое как става
12.05.2020 15:53 / Отговор
IVAN Jontchev Ne dopuskaite tozi glupav chovek po televizia i publichni mesta.toi e prost chovek,kakvo moze da kaze takav nevazpitan i neobrazovan chovek
12.05.2020 20:07 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Искате ли връщане на хартиената бюлетина?
Покажи резултати Скрий резултати