Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Антон Тодоров: Радев – лишен от въображение трол във фабриката за фалшиви новини

Мрежата

Антон Тодоров: Радев – лишен от въображение трол във фабриката за фалшиви новини

Снимка:

Анализаторът Антон Тодоров, Фейсбук

"Президентът Румен Радев отговори на премиера Бойко Борисов за ареста на Алексей Навални". Това тръбят повечето информационни канали и източници в България по повод поредното фейк творение на Румен Радев.

Нека повторя - коментират напълно безкритично поредното фейк недоносче на лицето, което подхвана петата година, в която осквернява позицията "Президент на България". Вместо да се разнищи и направи на пух и прах всяко антибългарско действие на този човек и кръжеца му от "зелени чорапи", медиите в България, в по-голямата си част, са се превърнали в ретранслатори на лъжите и инсинуациите на тази групичка.

Какво имам предвид? Бегъл анализ на изреченото преди час от Радев показва, че този човек е напълно неадекватен и обсебен от мания за създаване на фалшиви новини. Първо, Радев пише, че "Борисов не се трогна нито за битите български протестиращи и журналисти"! Стоп, лъжа № 1! Истината е, че т.н. "протестиращи" нападаха, трошаха, чупеха и разбиваха публична и частна собственост. Агресивно нападаха граждани и представители на всяка институция, която иначе би трябвало да пази същите граждани от подобни типове. Като добавка оскверниха една дузина знакови обществени сгради в столицата (напълно безнаказано, дни, седмици и месеци наред).

Същите "пребити" протестиращи и журналисти нападаха полиция и жандармерия с камъни, павета, бутилки, железа, бетонови късове, запалителни смеси. ОПИТАХА ДА ИЗГОРЯТ ЖИВИ ПОЛИЦАИТЕ ДО ПАРЛАМЕНТА, ПАЛЕЙКИ ГИ СЪС СЛАМА! Никави журналисти не са били бити - лъжа № 2. Имаше един-двама радикални елемента, познати като "журналисти" единствено на майките си (Кенарова, ти си знаеш). И толкоз.

Фейк № 3 - Борисов не се бил трогнал за отравянето на Емилиан Гебрев. Нека го кажа ясно - Емилиан Гебрев е основното лице, което създава предпоставки, за да може Белградският крадец да се измъква 5-6 години от българското правосъдие и го прави, вкл. през фирмата "Дунарит". И още - няма да споря с някой, ако каже, че Емилиан Гебрев е имал нееднозначни контакти с бившата Държавна сигурност. Няма да споря със същия човек, ако много настоява, че става дума за контакти и обвързаности с Второ главно управление на ДС. Не бих имал силата да споря, ако същият много информиран човек каже, че става дума за взаимодействия, започнали между ВГУ и Гебрев през 1985 г. Просто няма да споря! Не го твърдя, но ще проявя целия си талант да приема гледната точка на този много информиран човек. Обикновено трудно ми се получава. Та, за какво точно Борисов да се "трогне", според израза на обикновения трол във фабриката за фалшиви новини! А, Радев? За изброените по-горе неща, за това, че изобщо не е сигурно в каква каша и ангажименти се е наврял Гебрев с матрьошките, ако изобщо са му вдигнали мерника. Защото бизнеса на Гебрев е прашинка, почти нищо на фона на обемите на експорта на руската военна промишленост. Гебрев бил заплашил руския оръжеен експорт?! Смях в залата - само Резилдента, агент "Майстора" и агент "Академик", жабешкия хранен паж на Белградския крадец, могат да изръкопляскат на тази нескопосана глупост.

Фейк № 4 - Борисов се бил прочул в Европарламента с това, че искал "да изгори Елена Йончева". Лъжа, гнусна, долнопробна, зле скроена и съшита с червени конци лъжа. Борисов никога не е казвал това, а казва в онзи нерегламентиран запис, че няма да пощади от сигнали и разследване никой от своите, т.е. от ГЕРБ, но ще го направи включително и заради това, че иска подобни разследвания (за имоти, къщи за гости, имане и т.н) и за хора от БСП и други партии. Вкл. и за Елена Йончева, която казано на жаргон ще "изгори", т.е. ще бъде разследвана, защото фактите и документите за нейните и на близките й имоти, къщи за гости, общи фирми с офшорки, пари от КТБ и т.н. биха могли да изпълват съмнителни характеристики. Най-меко казано! ТОВА КАЗА БОРИСОВ! Не само ГЕРБ да бъде пердашен като брашнян чувал. Та самата Йончева е разследвана за пране на пари в големи размери - това защо н есе споменава нито веднъж от трола на "Дондуков" 1. Може би защото същото Офшорка Милиончева беше и негов избор? И при първото му посещение в Брюксел в края на януари 2017 г. важни и информирани хора м уподсказаха да я разкара, защото е дъщеря на високопоставен офицер от комунистическото воншнополитическо разузнаване на НРБ, кото е шпионствал под егидата на съветската резидентура в Брюксел в периода 1967-1973 г. А, Радев? Имаше ли такъв разговор при първото ти посещение в Брюксел през януари 2017 г.

Призивът на Борисов по отношение на Йончева има и друг патос - да не се дават бъзсъдържателни, изсмукани от пръстите основания на машината за фалшиви новини на БСП и сие, към която обикновен изполичар е Румен Радев, да произвежда "Гейтове". Нали видяхте колко им струват гейтовете: "Кумгейт" - 100-процентов фейк, лъжа открай-докрай, заради която преди няколко дни Делян Добрев осъди Елена Йончева. "Урангейт" - тотална лъжа, още в края на 2018 г. прокуратурата в Хасково възложи няколко експертизи на различни вещи лица, които излязоха независимо един от друг със становища, че няма надвишаващо нормите замърсяване на водата в Хасково с уран. Т.н. "Суджукгейт" се спука като балон преди седмица, когато прокуратурата свали почти всички обвинения срещу Живков Мартинов. И каза директно, че в този "Гейт" на практика няма нито един верен факт или доказателство, заради което си струва да се провежда разследване.

Мога да продължа с изброяването дълго, до утре сабахлем. Но на непредубедения читател и това, надявам се, му е достатъчно, че страната и нацията ни са полигон на мръсни, безмилостни, крайно гнусни и добре заплатени дезинформационни кампании. При това не става дума за отделни, фрагментарни, случайни фейк новини. Става дума за строго координирана, с далеч отиващи последици и цели, извършвана от мощно заплатен отровителски хор от антибългарски сирени. И този хор се дирижира отвън. А такива като Резилдента, освен, че стават катадневно за резил пред собствената си нация, демонстрират, че наесен българската нация да мобилизира целия си здрав смисъл и желание за освобождаване от "пророците на блатото", за да се самосъхрани. Врагът не е пред портата, той е вътре, той е на върха на държавата, скрит зад дебелите стени на изваяните от сталинистка архитектура сгради на "Дондуков" 1. Българи, разрушете тези стени и уволнете политическите вещери на "антибългарското краство на кривите огледала". Можем да го направим, нали?

 

МОЯТ ОТГОВОР НА РУМЕН РАДЕВ Румен Радев - лишен от въображение трол във фабриката за фалшиви новини "Президентът Румен...

Публикувахте от Антон Тодоров в Събота, 23 януари 2021 г.  

Коментари (13)

Румен Радев....................... генералът-СРАМ за Българската Армия............................................ СРАМ за българите.........
СРАМ за майка си и баща си........
23.01.2021 16:04 / Отговор
ПЪРВИЯТ ГЕНЕРАЛ-МУТРА...............В... КНИГАТА НА ГИНЕС ДАМИ И ГОСПОДА, ПРЕДСТАВЯМ ВИ........ РУМЕЕЕЕЕН РАДЕЕЕЕЕВ....!!!!!!!!
23.01.2021 18:54
Надблюдател Верно е ,че Радев играе ролята на фалшив трол
/ докато още има балъци които му се връзват), но най жалкото е , че зад това жалко недоносче ,изпълнено с лъжа до лъжа, стои цял екип от бивши ДС- паразити, които Фигурантът е събрал да стоят на държавната хранилка в Президентството!
23.01.2021 16:24 / Отговор
Най-жалкото е , че нашият тъй наречен "президент", смята че вече може да ръси лъжа до лъжа, и никой да не му търси сметка за това! Смята че щом е излъгал над 2 млна души да гласуват за него, значи не дължи обяснение на никого! Точно обратното, дължи обяснения за лъжите и манипулациите точно на тези 2 млна, които са му се доверили!
23.01.2021 16:27 / Отговор
Пацо Никой не му се е доверявал - просто никой не го е познавал, а просто се довериха безкритично и "носталгично" на Биволицата...
25.01.2021 11:41
Вярно до последната дума, плашещо и тъжно, особено в последната си част.
23.01.2021 16:28 / Отговор
Анастас #

МАЧКАЙ ТОНИ !!!

Прав десен и Шут за Мутрата Радев-Вън !!!

(накукушинено)
23.01.2021 18:09 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още