Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Антон Тодоров: Такова диво и безпаметно племе, не съм очаквал, че ще стана свидетел на самозаколението на част от българите!

Мрежата

Антон Тодоров: Такова диво и безпаметно племе, не съм очаквал, че ще стана свидетел на самозаколението на част от българите!

Снимка:

От профила във Фейсбук на Антон Тодоров, експерт в ПП ГЕРБ

Удивително безочие от всякакви нагли типове (представяни като коментатори), които не се свенят да казват директно горе-долу следното:

„В никакъв случай не допускайте предсрочни избори, защото е много вероятно да получите или значително по-нисък резултат, или пък изобщо да не влезете в НС. Казано иначе - излъгахте санкюлотите и сега в никакъв случай не им давайте възможност да поправят грешката си“.

Ега ти безсрамието! И това го говорят масово типове, които изтъркаха един чифт обувки да обикалят телевизиите последната седмица. Повечето от тях са или комсомолски, или болшевишки номенклатури, или пък са на издръжка на обвинените олигарси, които в момента хвърлят капи от радост в ареста, че скоро ще са пак на свобода. Такова диво и безпаметно племе, не съм очаквал, че ще стана свидетел на самозаколението на част от българите!                                                                                                                                                                           


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още