Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Архивите говорят: Слави Трифонов в парламента

Мрежата

Архивите говорят: Слави Трифонов в парламента

Снимка:

От Фейсбук профила на журналиста Недялко Недялков

От фонда на БНТ: проститутката-травестит Станислава Тодоровски, членка на партия БСП (к), се стяга за парламента.

Всякакви алюзии с днешни лица и събития са плод на гузно въображение.                                       


Коментари (5)

кесо Очевидно политическите проститутки си остават такива винаги- и в изкуството, и в живота.
21.09.2020 10:49 / Отговор
Тартаковер Слави и Август играха роля на политически проститутки, каквито реално са днешните ни депутати. Но като актьори ! За разлика от тях има една морална проститутка и това е ПИК-авторът. Такива проститутки, които реално обръщат продължението на гърба си към всеки по-властващ, или финансово надвишаващ ги "благодетел", са най-отвратителните. Ако Трифонов влезе в парламента и стане фигура от която да зависи, моментално този плужек ще се хлъзне по корем да му ближе краката.
А Трифонов има значително повече качества от Боко. Може да са на едно ниво по интелект, но поне е доказал силни организаторски способности и въвеждане на ред и контрол. Само така се подържа над 20 години едно шоу, така се създава един от най-стойностните днес бендове, така се постига свръхвисокия рейтинг, благодарение на който видяхме тук някои от най-великите световни звезди от цялата палитра на живота. Не знам дали ще може да го приложи към цялата държава, но Боко доказа че може само да разпилява, краде и съсипва !
21.09.2020 11:35 / Отговор
ДОКАЗАНА ТА ЖЪЛТА КНИЖКА-ТАРТАКОВЕР: Е ЛУД ФЕН НА ЧАЛГАТА!
ВСИЧКИТЕ МУ КОМЕНТАРИ СА ПЛОД НА ВЪЗДЕЙСТВИЕТО, КОЕТО ЧАЛГА-ВЪЗПИТАНИЕТО НАЛОЖЕНО ОТ РУСОФИЛСКАТА ИЗМЕТ ПОСТИГНА В ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ.
ЗАТОВА И ТАКИВА БЕДНИ ДУХОМ РУСОФИЛИ ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА СЛАВИ ТРИФОНОВ.
21.09.2020 11:56
До обсебеният от Борисов Отчайващо и безвъзвратно загубен в миналото субект с никнейм на шахматист,незнайно защо!Предполагам,че избива комплекс от махленските партии по шах с пенсионирани даскали и всезнайковци!
21.09.2020 16:25
Татарковерче, тебе само Киро Бизона може да те коригира, калиброва Татарковерче, тебе само Киро Бизона може да те коригира, калиброва интелектуално, пардон анално за да изчезнеш, поне до края на глобалното затопляне, червен кретенино.
22.09.2020 07:24

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още