Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Севделина Арнаудова: Кирил Петков лъже!

Мрежата

Севделина Арнаудова: Кирил Петков лъже!

Севделина Арнаудова: Кирил Петков лъже! - Tribune.bg
Снимка:

Премиерът Кирил Петков лъже, написа в социалната мрежа Севделина Арнаудова.

„Уважаеми господин Кирил Петков, преди време казах, че и 200 пъти да изречете лъжата, че джипът в гаража на семейството ми е подарък, това няма да стане истина. За пореден път ще повторя - лъжете! Кирил Петков лъже!“, отбелязва Арнаудова. Тя призовава премиерът да изиска от министъра на енергетиката, като принципал на „Булгартрансгаз“, документите, които доказват, че въпросният автомобил не е подарък, а е предоставен с договор за ползване на дружеството „Булгартрансгаз“, в което съпругът на Арнаудова все още работи.

„Втората Ви лъжа, г-н Кирил Петков, е марката на автомобила – „Рейндж роувър“. Съветвам Ви да проверявате добре фактите преди да се появявате публично и да изричате неистини. „Рейндж роувър“ в гаража ни никога не е имало“, посочва началникът на пресслужбата на бившия премиер Бойко Борисов. Според Арнаудова лъжите на премиера не спират дотук.

„Третата Ви лъжа, г-н Кирил Петков, е, че се „справяте добре“. Явно скоро не сте ходил пеша и нямате възможност да усетите народната любов, докато се движите с джиповете, договорени от Бойко Борисов за НСО, апропо със същите договори за ползване“, добавя Арнаудова. Тя препоръчва на Петков да провери добре и гаражите на директорите на енергийните дружества, защото се оказва, че е пропуснал някой друг джип и тогава ще е добре запознат с фактите, които удобно премълчава.

„Кирил Петков има право още 197 пъти да изрече лъжата с „джипа – подарък“. След това аз ще говоря, където трябва, за да защитя името си от тази клевета! А сега, давайте газ на джипките и НСО, и вървете да проверите фактите! И спрете да плашите с арести и затвор, защото заприличвате на един бивш силов министър. Между другото говорите толкова неразбираемо, колкото и той“, посочва Севделина Арнаудова.


 

Коментари (4)

tikvata sevde sevde tva moje da go rasprava6 samo na gerberite zamaeni drugiat narod ne vi vervame i nema kak da vi vervame kato znaem 12 godini kakvo sarbahme
16.05.2022 11:36 / Отговор
attropo ПРОСТАКО,тук се пише на *кирилица*!Затова - ходи на х..!А такива ПРОСТАЦИ като това правителство срина и затри всичко направено от *тиранина тиква*.ПРОСТАЦИТЕ и КРАДЦИТЕ си имат име - киро лъжеца,кокорко педала,закръгленото дупе,гуглева ленка,гелчо намазан,Икотуф дядо и т.н.
16.05.2022 13:06
ББ Не си тиква,кратуна си.
17.05.2022 10:51
всеки с номера си Радев с чекмеджетата, Киро и сие надграждат и разширяват опорките, но на всичките все Боко им е в устата!
16.05.2022 12:09 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети