Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Асен Генов: БСП управлява през служебния кабинет на Радев

Мрежата

Асен Генов: БСП управлява през служебния кабинет на Радев

Асен Генов: БСП управлява през служебния кабинет на Радев - Tribune.bg
Снимка:

От профила във Фейсбук на Асен Генов

Да поразсъждаваме заедно. Бойко Рашков уволнява свидетел срещу секретаря на Радев, отговорен (не казвам виновен) за промяна в условията на обществената поръчка за купуване на автомобили 4х4 за нуждите на МВР. Промяната касае класа проходимост и сроковете за доставка. Двете се занижават, подсказвайки възможност това да е в интерес на „Грейт Уол“, които по това време имат автомобили на склад в изобилие.

Уволненият от Рашков свидетел срещу човек на Радев е Административният секретар на МВР. Тази длъжност е държавен служител. Грубо казано, доколкото аз знам, те са несменяеми или се сменят само след дисциплинарно производство. Новите министри сменят само назначенията в ПОЛИТИЧЕСКИТЕ кабинети на своите предшественици.

Друга възможна хипотеза е, че Рашков, влизайки в кабинета на министъра на МВР, светкавично, в първите два часа се заема да уволнява пенсионерите и съвсем, ама съвсем случайно налита именно на свидетеля срещу човека на Радев, който пък е назначил самия Рашков. Възможно е да ви се харесва чак такова съвпадение и случайност, но на мен не ми допада.

И за капак, министър Рашков си назначва за началник на кабинета учредителка и член на УС на партията на Васил Божков - Черепа. Мислете каквото искате за този коментар. Че съм чел пропаганда, че аз пропагандирам, все ми е тая. Истината е, че БСП управлява през служебния кабинет на Радев. Все още се чудя как ще реагират в ситуацията хора от кабинета, които иначе уважавам, но и това ще стане ясно съвсем скоро.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети
Одобрявате ли острия тон на Румен Радев към представителите на ПП/ДБ във връзка със скандалния запис и втория мандат?
Покажи резултати Скрий резултати