Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Асен Генов: Дали едните са поумнели и са се разкрасили, или другите са оглупели, за да е възможна тази смеска

Мрежата

Асен Генов: Дали едните са поумнели и са се разкрасили, или другите са оглупели, за да е възможна тази смеска

Снимка:

Мнението е от профила във Фейсбук на Асен Генов – едно от знаковите лица на протестите ДАНСwithme от лятото на 2013 година

Понеже е некакси несъвместимо днешните протести да обединяват февруарските и юнските от 2013, прЕатели, искам да ви задам един въпрос и същевременно да ви попитам нещо.

Струва ми се, че единственото възможно обяснение е, че или едните са поумнели и са се разкрасили, или другите са оглупели, за да е възможна тази смеска некакси, защото ми се струва, че двете движения имат съществени идеологически (изток-запад, пазар-държава и др.) различия, непреодолими дори при толкова харизматични и убедителни водачи като тези, с които градската десница разполага.

Да не говорим за лидерските преимущества на подмладената визуална версия на Тодор Живков, обитаваща Дондуков №2 по волята на Кемъл.

Та, въпросът, с който искам да ви попитам, е, дали сте съгласни, че днешните протести са обединение на февруари-юни 2013? Мерси!  


Коментари (3)

АСЕН ИЛИЕВ У КЕ НЕФА, НЕМА ДЕСНИ, ЛЕВИ, СРЕДНИ :) ИМА "ДЪРЖА-ВА" = ВСИЧКИ ИЗРОДИ ЗАКАЧЕНИ НА НЯКАКВА ХРАНИЛКА, ПЛЮС ПРОВОКАТОРИ, АГЕНТИ... КОИТО ДА ИМ ПОМАГАТ ПРИ НУЖДА ИЛИ ОПАСНОСТ ОТ ПРОМЯНА НА СТАТУКВОТО, ДА БАЛАМОСВАТ "ХРАНИТЕЛНАТА СРЕДА" = ПАНЕЛНИТЕ ТЪПАЦИ И СЕЛСКИ ОЛИТА. :)
12.07.2020 11:30 / Отговор
Новият Йоло Денев. Тотално объркано "мислене" с големи букви. Неглижирай!
12.07.2020 12:14
Ник Г-н Генов, много сте прав за протеста. Дано колегите Ви и харизматичнит им лидери се вразумят.
И дано някой от вас се сети да изкаже поне удовлетворение, ако не заслужено поздравление към правителството, за приемането ни в преддверието на еврозоната.
12.07.2020 13:40 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още