Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Асен Генов предупреди, че блокадите са грешка: Какво си мислите, че печелите? Симпатии? Подкрепа?

Мрежата

Асен Генов предупреди, че блокадите са грешка: Какво си мислите, че печелите? Симпатии? Подкрепа?

Снимка:

От Фейсбук профила на Асен Генов

Бабикян, Минеков, Хаджигенов...

Чуйте сега какво ще ви кажа. Моментално призовете хората да не правят тъпанарщини (ползвам речника на премиера съвсем съзнателно), ако не искате да помогнете на Борисов да завърши мандата.

15 души (преброих ги лично) на кръстовището пред СУ не са барикадата на същото кръстовище през 1997 (нали правилно си спомням, че имаше такава през Виденовата зима?)

15 души в делничен ден на обяд, когато всички са на работа. Това е лудост. Ченгетата стоят отстрани, поне двойно повече и кротко фасилитират „общонационалния“ протест на 15 души.

Какво си мислите, че печелите? Симпатии? Подкрепа? Булшит!

Съвсем скоро стотиците, вероятно хилядите, чийто ежедневен ритъм са объркали тези 15 души, ще ви псуват, независимо от остроумието и бабаитлъка ви. Не защото не искат оставката на Борисов и Гешев, а защото обърквате ежедневния им ритъм с очевидно неадекватни действия.

Поне да бяха изпълнили асфалта. Не. 15 души буквално. Цифром и словом: петнадесет.

За чий ви е (да ползвам пак конструкциите на премиера) да изнервяте хиляди с действията на 15 души? Вечер е различно (не говоря за смисъл, а за визуално въздействие.

Армане, нали си експерт пиар? Мисля, че ме разбираш отлично). Тогава стотици изпълват едно или друго кръстовище. Преди дни една жена чакаше в колата си пак там, пред СУ. Съвсем приятелски ѝ обясних, че няма смисъл да чака. Да обръща и да се връща по обходен маршрут. Тя обаче ме изненада: аз искам да седя тук (беше около 20-21:00 ч.), защото подкрепям протеста.

Тогава и СУ, и Орлов мост бяха видимо пълни с народ. Днес не беше така. 15 души пред СУ и поне двойно повече полиция. Това, сигурен съм, че ме разбирате, е контрапродуктивно.

А пиарите на ГЕРБ в момента отварят 30-годишно шампанско в чест на успешно завършилия (за първи път) 3-ти мандат на премиер-нападателя на Бистришките тигри.

Заради вашата глупост и упорство да се изживявате като лидери и идеолози. Ако не проумеете това, рискувате да си спечелите все по-растящо неодобрение. Не към каузата, а към начина, по който я комуникирате.

А сега ме обявете за гербер.  


Коментари (2)

кесо Ами нали това е орисията на тримата глупаци, да вършат глупости. Надявам се, че Борисов ще оцени техните "титанични усилията" да поизлъскат потъмняващия му с времето имидж. Иначе ще бъде пълен неблагодарник и авантаджия на чуждия труд.
29.07.2020 20:17 / Отговор
Бай Гроздан Асенчо, ми те ако те обявят за гербер, това нищо не е! Ти само гледай сега какви клетви, анатеми, псувни и ругатни ще се изсипят върху теб, само защото си се осмелил да се усъмниш във великите помисли и дела на Свтата Троица: алкохолика Минетков, втора цедка комунистически гъзосмук, айдуката на задкулисието Хаджи Нено и бабуина Бабикян Орангутанян! То ще са „предател“, „отрепка“, „подлога на Шиши“ и какво ли още не! А сами не се досещат каква огромна услуга правят на Баце и то напълно безплатно, впрочем платено де, ама с парите на най-големия му враг! Няма такъв майтап, Асенчо, пука ти!
29.07.2020 21:50 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още