Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Асен Генов: Румен Радев приказвал страхотни глупости пред ТАСС…

Мрежата

Асен Генов: Румен Радев приказвал страхотни глупости пред ТАСС…

Снимка:

Асен Генов, Фейсбук

Румен Радев приказвал страхотни глупости пред ТАСС при посещението му на Международния икономически форум в Санкт Петербург. Русия била „сред най-значимите външноикономически партньори на България“...

Глупости! Пълни глупости. Съветниците му са или функционално неграмотни, или долнопробни лъжци. Бърза справка в НСИ показва, че за миналата година в сферата на туризма Русия е напълно сравнима с Украйна и Полша по брой чужденци, посетили страната. Франция е наполовина, а доста по-сериозни посещения има от Германия, Румъния, Турция и Гърция (между 1.2 и над 2 милиона души).

В сферата на търговията – салдото на България е отрицателно – вносът надминава износа, тоест, те дърпат пари от нас. По отношение на търговията, през 2018 Русия се „конкурира“ със Северна Македония и Украйна и диша прахта на Сърбия и Турция. Като цяло, Руската федерация заема малко над 4 процента по показателите за износ, внос и търговско салдо на България с основни партньори от трети страни за периода януари-октомври 2018 г.  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Мнения

виж още

Мрежата

виж още

Хороскоп

архив