Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Асен Генов за Трифонов: Този човек има нулева политическа култура. Нула. Зеро̀

Мрежата

Асен Генов за Трифонов: Този човек има нулева политическа култура. Нула. Зеро̀

Асен Генов за Трифонов: Този човек има нулева политическа култура. Нула. Зеро̀ - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на Асен Генов

Та, отделих час и нещо на "домашното видео" на Слави Т. Трифонов. Не се разочаровах, в смисъл, потвърди се мнението ми, че този човек има нулева политическа култура. Нула. Зеро̀.

Празни приказки и фамилиарничене с "помазаните" да могат да се включат на живо с въпрос. Самите въпроси – поразително неадекватни. Уви, 80-те процента на Иво Христов все така доминират със смазващото си мнозинство в BG политиката.

Основно, въпросите и отговорите бяха в стилистиката на "ще изведете ли България на нови, светли хоризонти и висини?", на което основно отговорът беше в стил "кой, освен нас, ще ви оправи?..." Някои въпроси касаеха минали периоди и заигравания на Трифонов - примерно, симпатиите му към Борисов. Тук, отговаряйки, Трифонов отново не прояви въображение и извиненията бяха в стил: всеки греши, но ние, в парламента, ще сме супер-дубер пичове!...

Тоест, нищо ново, нищо конкретно и страшно много заемки от чужди политически идеи, които в артистичните и академичните среди се наричат плагиатство. Уви, това видео е предназначено за неговия интернет балон, доста обемист, за съжаление, но при толкова много хелий, неизбежно е да се издигне нависоко, преди да се спука и да залее всички отдолу с онова нещо, с което е пълна торбата, преди да се удари във вентилатора.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (15)

съгласен Прав е Асен, Трифонов е същия като другата съветска мутра Борисов - прост и корумпиран, само не лъже чак в такива широки мащаби като Борисов. И двамата са слуги на Доган, който готви поредната подмяна.
22.03.2021 17:20 / Отговор
СЪГЛАСНИ ЛИ СТЕ, ЧЕ ГЕНЕРАЛА-МУТРА РУМЕН РАДЕВ И РУСОФИЛИТЕ СА ПРЕДАТЕЛИ И БЪЛГАРОУБИЙЦИ? .
НАТО, ЕС, СТОЛТЕНБЕРГ И БАЙДЪН....... ГО ПОТВЪРДИХА.....
22.03.2021 18:33
Мимето Доган, Славчо, Ристьо и Галева сглобяват "програмно правителство"! В следващия парламент независими депутати ще се появят от ден първи, та лесно да бъдат напазарувани! Пеевски - шеф на ДАНС! Човекът осма година чака!
Обаче пък какви протести ще има срещу тия паразити, ум ще им зайде!
22.03.2021 18:23 / Отговор
Българин Абсолютно съгласен,Трифонов нито има ценз нито образование за да бъде политик!Пази боже България ако той влезе във парламента! Колко наивен Трябва да е човек за да гласува за него и измислената му партия??? Това не е чалга я сериозна политика от която зависят нашите съдби!
22.03.2021 19:10 / Отговор
Тартаковер Защото Дебелия има ценз и образование, нали? А този педал Генов какво друго освен лъжи може да напише и къде на друго място, ако не тук, където всичко минава!? Убеден съм, че тези хаховци, които коментират, въобще не са проследили предаването. Иначе щяха да са наясно, че този писач ги лъже безогледно и ги е взел за калинки, каквито очевидно са. Щом му вярват, без сами да са видели !
А в предаването се обаждаха хора от цялата страна. Обаждаха се от Съединените щати, от Великобритания, Кипър, Малта... От целия свят. Задаваха всякакви въпроси и пролича, че останаха доволни и искат да имат възможност да гласуват. Нещо което ГЕРБ с всички сили ще се опита да не допусне.
22.03.2021 19:47
Ааа? Нещо за московските шпионите, трол червен?!?
22.03.2021 20:08
Боже, ама тоя сбъркан червен мутант с име на някакъв шахматист още ли сее тъпизмите си тук?! Нали спряха коментарите, защо все още е тука има, тука нема
22.03.2021 20:41
Таракане, Борисов си е минал по стълбицата...Главен секретар на МВР, кмет на София, и Премиер на България , и то трети мандат вече! Така че да ни обясняваш какъв той бил ,е нелепо! Това да не ти е като парашутистът Радев , който ни го пробутаха за "натовски генерал", и успяха да излъжат над 2 милиона избиратели ,че бил"независим", докато не блесна червената петолъчка на челото! Колкото до Чалгаря,него също го познаваме с евтиния цинизъм който ни заливаше с десетилетия, който щял да раздава по едно Ферари с "цвят червен", и накрая щял да "скъса гъза" на тези, които са му се вързали на номерата!
22.03.2021 20:50
Проф. Деримечков Защо никой не иска да отговори на въпроса „Как така, и след три мандата, ГЕРБ ще получат 30,7% от действителните гласове, а БСП - 23,9% (според днешното изследване на „Сова Харис“)?“ В същото изследване, пак след три мандата и две подавания на оставка, „диктаторът“ Борисов има 49,1% популярност, а Румен Радев – 36,1%? Ами че това са световни феномени в политиката! Само Tante Angela има подобни резултати! Много ли ги е страх някои хора да отговорят на тези въпроси? От какво ги е страх? От собственото им безсилие? Или от това, че те се представят като най-умни и най-хубави, а този, когото наричат „прост банкянски Тиквоций“ ги бие редовно на избори? Някой ще отговори ли?
22.03.2021 21:23
Ник* Адмирации за анализа на доцент Данаил Брезов!
22.03.2021 22:41 / Отговор
Татулова Жалко, наистина! Прекалено рядко може да се прочете подобен коментар в медиите, смислен от началото до края!
22.03.2021 23:14
Z Чудесен анализ, наистина, но ме натъжи. Отгледахме една критично голяма маса от млади хора, които с болка наричаме чалгари, а Славчо, Тошко и сие ще ги представляват в парламента. Няма да са първите неадекватници, седнали на депутатските кресла, но е тъжно, че вместо броят им да намалява, защото гласоподавателят поумнява, се случва точно обратното. Чалгарите тепърва ще вредят с мнозинството си и с амбицията си да са значими в политиката и тази беля ще си отиде само с тях. Точно какъвто е случаят и с друга критична маса избиратели - тези с "дрънкащите петолъчки в главите им".
23.03.2021 09:29 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети
Одобрявате ли острия тон на Румен Радев към представителите на ПП/ДБ във връзка със скандалния запис и втория мандат?
Покажи резултати Скрий резултати