Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Асен Василев блъсна журналист, бягайки от въпросите му. Обвини го, че е Covid болен

Мрежата

Асен Василев блъсна журналист, бягайки от въпросите му. Обвини го, че е Covid болен

Асен Василев блъсна журналист, бягайки от въпросите му. Обвини го, че е Covid болен - Tribune.bg
Снимка:

Съпредседателят на „Продължаваме промяната” Асен Василев избяга от въпросите на журналиста Симон Минков, който го излови в района на НДК след гостуването му в бТВ.

Милков е автор и водещ на популярната в социалната мрежа „Фейсбук“, рубрика „Шибанистан“.

На въпрос дали може да отдели две минути от времето си, Асен Василев отсече, че не може като обвини Милков, че е Covid болен.

Агресивното поведение на бившия финансов министър, който бе придружаван и от двама охранители не попречи на журналиста да попита Василев дали познава Данаил Николов. На този въпрос съпредседателят на ПП се разкрещя на журналиста да се махне, а камерата му бе блъсната.

„Пращали ли ли сте по 1500 евра на месец на Румен Спецов? На човек от Сърбия, който да крие тайните Ви”, гласеше въпросът, при който Асен Василев обвини журналиста, че е болен от Covid и трябва да спазва два метра дистанция.

„Кой ви плаща на вас”, изкрещя Асен Василев, видимо притеснен от въпросите на Минков. Журналистът от „Шибанистан” обясни спокойно на бившия вицепремиер, че му плаща българския народ и определи поведението му за неадекватно. „Този цирк не ви отива на голямата промяната”, заключи  Минков. 

 В края на видеото става ясно, че журналистът е бил изблъскан от охранителите на Асен Василев.


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Какви новини искате да четете през 2023 година?
Покажи резултати Скрий резултати