Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Асен Василев и Кирил Петков се подиграха с бизнесмени в Пловдив

Мрежата

Асен Василев и Кирил Петков се подиграха с бизнесмени в Пловдив

Снимка:

Претендиращите за носители на промяната Кирил Петков и Асен Василев се подиграха на малкия и среден бизнес в Пловдив, предава БЛИЦ.

От медията съобщават, че партията им е поканили на среща днес предприемачи от Града под тепетата, на която да се обсъди как може бизнесите, засегнати най-много от пандемията, да получат подкрепа и да им се помогне да преборят кризата, която е на път да срине цялата ни икономика.

В последния момент и без обяснение обаче срещата е била отменена. „Много сме разочаровани. Очаквахме конструктивна среща с хора, които претендират да са предприемачи и да знаят какви са нуждите на бизнеса. Останахме излъгани“, са заявили те пред медията.

„Напоследък е много модерно да се говори за IT-сектора, дигитализация, но явно останалите браншове са оставени на заден план. Всъщност не сме изненадани, защото и докато беше икономически министър Кирил Петков провеждаше срещи с малкия и среден бизнес, обещаваше подкрепа, икономически мерки, но всичко остана само на думи“, разказа пред журналист на „Блиц“ пловдивски бизнесмен, който е бил поканен на несъстоялата се среща.

Той споделя, че знае за отменени по подобен начин в последния момент сбирки и в други български градове.  

 


Топ новини

виж още

Актуална тема