Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Асим Адемов: Заседналият кораб се превръща във визитна картичка на управлението на Радев

Мрежата

Асим Адемов: Заседналият кораб се превръща във визитна картичка на управлението на Радев

Снимка:

Заседналият кораб край Камен бряг се превръща във визитна картичка на управлението на пРезидента Радев, пише на страницата си във Фейсбук евродепутатът Асим Адемов.  И, вероятно, няма правописна грешка в думата „пРезидент“, а бившият учител подчертава по този начин издигането на кандидатурата на Радев преди пет години с подкрепата на Москва. Адемов недоумява и как „прехвалените служебни министри на кандидат-президента Радев не могат да се справят с един заседнал кораб“. Затова е и риторичният му въпрос – „а някои очакват те да се справят със заседналата благодарение на  същия Радев българска държава“!

„С такива некадърници в правителството на Радев като милиционера Рашков, носача на ковчези Минеков, злобния и отмъстителен антиваксър Кацаров, незнаещата къде е попаднала Комитова, нарушаващият Конституцията ни Кирил Петков  дотам я докараха - държавата заседна! С тях Пропадането Продължава ( ПП ), нещо като другото ПП ( Продължаваме промяната )“, отбелязва Адемов. Според него е време за друго.

„Време е за друго на другото, време е за тези, които знаят какво, кога и как да го направят. Време е отново за ГЕРБ!“, посочва евродепутатът.  


Топ новини

виж още

Актуална тема