Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Атанас Чобанов пита Хаджигенов: Как е там под полите на Манолова и Капон

Мрежата

Атанас Чобанов пита Хаджигенов: Как е там под полите на Манолова и Капон

Снимка:

Журналистът критикува опозиционери и медии, че няма реакции по разследването OpenLux

Липсата на реакции по отношение на разследването на „Биволъ“ по OpenLux, стана повод за Фейсбук разпри на стената на Атанас Чобанов. Разкритията, че адвокат Любомир Пенчев, син на бившия омбудсман Константин Пенчев, има фирма за 1,2 млн. лв. в Люксембург, не получи широк обществен отзвук.

Атанас Чобанов потърси поименно сметка от някои основни опозиционери за липсата на реакции.

„Добрутро. Мина една седмица след публикацията ни за необяснимото имане на Пенчев в Люксембург. Една седмица на глухо мълчание във всички мейнстрийм български медии - свински и жълтопаветни. С изключение на БНР. И Дремджиев като китайска капка задава въпроси за OpenLux на гостите си. От борците срещу корупцията реагира само БОЕЦ. Чест им прави“, написа Чобанов.

Думите му обидиха лично двама от „Отровното трио“.

„Много е важно, като се правиш на мАж да си поне малко близо или поне да имаш желание. Очевидно не съм пропуснал Пенчев, но ти си пропуснал мен. Явно остаряваш или просто си небрежен?“, обиди се Николай Хаджигенов, с което си спечели лични обиди от Чобанов.

ФейсбукФейсбук

Бабикян също приема лично твърдението, че не е реагирал: „Можеше поне да ме чуеш снощи. Точно при Дремджиев! Здраве да е“, пише той.

Хаджигенов допълва, че Чобанов явно не иска да ги чуе или види. „Иска той да блесне, че е сам на коня и само той държи меча сущий Бойко от Париж, обобщава той.  


Коментари (11)

ЧОБАНОВ И ХАДЖИГЕНОВ - КАДРОВИ СЛУЖИТЕЛИ ЛИ СТЕ НА РУСКИТЕ СЛУЖБИ-КГБ/ГРУ? КАКВА ИГРА ИГРАЕТЕ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ЕВРОПЕЙСКА БЪЛГАРИЯ?
ВЪН РУСКИТЕ ПОДЛОГИ!!!
18.02.2021 15:12 / Отговор
Анастас #

Само да припомня, че Парцала за Дезинформация => БиволЪ
е любимата медия за "осведомяване" на Костовашкия Несретник > генерал Гном.
Първи РазГрадския пърцул започна да го цитира като последна инстанция с цел очерняне на Борисов.

Позковските Отрепки си партнират и това е режисирано в москва.

(допълващо)
18.02.2021 16:41
Анастас #

Как ?
Както е там Румен Радев-Вън => под полата на Деса Простата.

(уточнително)
18.02.2021 15:45 / Отговор
Татулова Какво интелектуално ниво! Какъв речник! Какво изискано общуване между джентълмени! Какъв финес! Направо "изтриха" кошмарния спомен от свинщините в центъра на София миналото лято!
Ако е вярно, че не можеш да излъжеш всички завинаги, що за индивиди са тези, които фанатично им вярват и безрезервно ги следват и досега? А дали ще останат до изборите, понеже знаем колко е жестока вътревидовата борба, предстои да видим! Така казва дядо Дарвин, който е след чичко Гугъл и след актуалното и вездесъщо То - Фейсбук!
18.02.2021 15:51 / Отговор
ПКП Хаха, забавно е да гледаш как ГЕРБерските тролове на държавна хранилка, говорят за интелектуално ниво и езиков речник, когато най-простата и крадлива мутра Борисов, удря дъното с примитивизма си всеки ден, когато всяка калинка на ГЕРБ бори по идиотщина вожда си, а те, горките тролчета, са принудени да го аплодират и след това да имат изисквания за интелектуалното ниво на другите.
18.02.2021 16:32
До горния Единственият гнусен трол тук си ти! Написали са ти като на "примитив" думите ..."мутра", "съветска мутра", "Борисов-Пеевки", "диктатор"..., и ръсиш едни и същи опорки като за норматив! Гейското самодоволство не те прави ..."умен"!
18.02.2021 16:43
ЗАБАВЕНИЯ........ СТРОЙ СЕ! ................ ПРЕБРОЙ СЕ!............ РЕЗУЛТАТ=0.9%...........9................... КРЪГОМ!......... ОБРАТНО В ЛОНОТО НА ПАРТИЯТА - МАЙКА-БСП/БКП.............
НЕ СТЕ ЗАБАВЕНИЯ........ ОТВРАТИТЕЛНИ СТЕ........ КОМУНЕТА БСП/ДБКП/ДСБКП.......
18.02.2021 17:31
До ПКП Този мрачен Хаджигенов, дали наистина е адвокат и кога адвокатства? Ако вземем общата интелигентност на Хаджигейов, Барбарян, този другия Чобанов не го знам кой е и Оня сладур "БОГДАН", едва ли ще доближи половината от тази на Премиера ( който за трети мандат е такъв , да припоня, а тези шматки никой не ги познава кои са)

https://desebg.com/medii/1253-2013-06-04-11-05-15
18.02.2021 23:12
Татулова Според легендата, умело и с години внушавана от т.н.градска десница /на практика латино левичари с наклон към вечни революционери/, Борисов си бил признал, че е прост! Хайде сега умните и красивите да си признаят, че са алчни, арогантни и затъпели от злоба некадърници, в най-добрия случай калпави и посредствени лица, с болезнена мания за величие, та всичко да си дойде на мястото! Казано по-простичко за възпалените червено-лилави критикари, на сцената за финален поклон да излязат автентичните мутри, калинки, крадци, лъжци, измамници и интриганти!
П.П. Забелязала съм, че по темата "вожд" най-инфектирани са феновете на Командира!
18.02.2021 16:52 / Отговор
. . . Някои, да изкривяват думите на Премиера,го превърнаха в доходна "професия"! Това което каза Борисов пред едни работници е....Значи, те били "умните", а ние ..."простите"? Е добре, аз съм "прост", вие сте "прости", значи ще се разберем! Съвсем друг беше разговорът и ставаше въпрос ,как дошли да го записват в собствената му тоалетна!
18.02.2021 17:29
Колко му е да изкривяват думи, след като не се свенят откровено да лъжат и да си измислят. Ние ще се окажем най-лесно манипулируемата нация в света, след тези, които още живеят в авторитарни режими. Там няма друга истина, тук има, но предпочитаме лъжата.
18.02.2021 19:40

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още