Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Бабикян го викат винаги и навсякъде да поръси със сол и пипер обществените рани и гняв

Мрежата

Бабикян го викат винаги и навсякъде да поръси със сол и пипер обществените рани и гняв

От Фейсбук профила на известната журналистка и коментаторка Юлиана Методиева

Вдъхновена от разрешената свобода се качих на колата за София. За малко се връщам, защото епидемологичните данни никак не ми харесват. Както пътувам, слушам пиар специалиста Арман Бабикян. Сърди се на щаба и на генералския тон, защото "уплашили населението до смърт, назидавали го, че е лошо, недисциплинирано".

А истината не е така, а иначе, при това в полза на населението. Бабикян го викат винаги и навсякъде да поръси със сол и пипер обществените рани и гняв, а времето за гняв беше заключено два месеца, та, той е на ход.

Докато Арман Бабикян пълнеше националния ефир с тежки критики на държавните безсмислици за позволеното кафене по време на карантината и непозволените фризьорски салони (или обратното), на мен ми се налагаше да правя новина. Тя беше за призива към несъвършеното човечество отправен от Пенелопе Крус, Жулиет Бинош, Педро Алмодовар и куп други филмови знаменитости. Тия актриси и режисьори като си знаят Франция или Испания, като си знаят как ще хукнат сънародниците им като развързани по житейските радости, как да не отправят загрижен призив! Ей, ало, много ви молим! Прекратете необузданото потребление, не се ли научихте на нищо от Ковид-19!

Бабикян обаче вярва в доброто у хората. Той ги жали колко кафета са пропуснали да изпият, колко неподстригани бради са останали заради пустия коронавирус, неадекватния намусен Мутафчийски, а световната Жулиет Бинош мрънка! Защо? Не е ясно.

Филмовите звезди се отказаха от Кан и Оскарите, защото мислят за опасността след разхлабване на извънредните мерки да не би цифрите на заразените да достигнат до брутална аритметика и страданията човешки да станат по-масови от любовта, виното и разходките по залез слънце,но нашият пиар специалист мисли друго ! Потупва драгия българин по рамото и му вика, времето е наше! Яж, пий и се весели на свобода. Баста коронавируси, изолации, карантини, генерали, айде!  


Коментари (1)

Киро Бизона Бабикян е толкова жалък, че ако го потупам по гърба, ще си помисли, че кон го е ритнал, ако изобщо си помисли!
13.05.2020 17:12 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още