Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Барбукова: Махленското поведение на Бенатова може да бъде наречено само НЕБЛАГОДАРНОСТ!

Мрежата

Барбукова: Махленското поведение на Бенатова може да бъде наречено само НЕБЛАГОДАРНОСТ!

Снимка:

От Фейсбук профила на Весела Барбукова

Мисля, че много време се заделя на едно обикновено евтино заяждане от страна на Бенатова. Ще вземат някои да я направят "героиня", а тя всъщност, дори не е спасила един човешки живот.

Поздравявам генерал Мутафчийски за тоновете нерви, които извади. Аз лично, още на втория повтарящ се и нахъсано дразнещ въпрос щях да я помоля да затвори вратата от външната страна! Защото срещу един лекар, а днес всеки един лекар е ГЕРОЙ, стоеше една мисирка, за която до това махленско хейтърство имах прилично добро мнение.

Пробойни в системата - ами естествено, че има стотици пробойни в институционалната система на държавата ни, както и в много други държави. Коя държава, кое управление, кой от всички нас бе готов за това, което ни връхлетя? Но лекарите и в случая ген. Мутафчийски ли трябва да носят отговорност за това? Хората на първа линия, които включително и с живота си се борят за да живеем ние - ама едно джи пи не знам какво си, пък в една болница - не знам що си... Евтино!

И жалко! Принудихме медиците дори да ни ръкопляскат, че поне мъничко разбираме подвига им. Но не, ние сме велики и безсмъртни! Ама ако се разболеем ТърЧим при лекарите! Бил Гейтс е измислил вируса, 5G мрежите са задължително виновни, няма вирус - някакво жалко грипче било, нищо, че измряха толкова хора по света, стадото си иска имунитет... Уви, КОРОНАВИРУСА НЕ УСПЯВА ДА НИ ИЗГРАДИ ИМУНИТЕТ СРЕЩУ НЕБЛАГОДАРНОСТТА, ЛИПСАТА НА ТОЛЕРАНТНОСТ, НА УВАЖЕНИЕ И СМИРЕНИЕ!

Генералът, както и всички доктори, заслужават не просто аплодисменти Именно резултатите от работата на д-р Мутафчийски и колегите му, саможертвата на стотици - хиляди лекари и сестри дадоха на тия диванета статистиката, с която днес да приказват врели-некипели, както казва Огнян Минчев. Махленското поведение на Бенатова може да бъде наречено само по един начин - НЕБЛАГОДАРНОСТ!

И докато е така - да, ЯКО ще се мре! Защото не си извадихме поуки от изпитанието! Не се научихме на смирение! Държим се като в детската градина. Слава Богу - не всички! Генерал Мутафчийски, простете на Бенатова, тя просто бе говорител на НЕБЛАГОДАРНОСТТА! ТОЧКА!

И това мое мнение е категорично и не е никакъв дебат, че на стената ми да се упражняват някакви си хейтъри - да си "геройстват" по собствените стени! На моята ще трия и блокирам! ТОЧКА!  


Коментари (19)

Да! Много точно казано - има хора, които и смъртта не ги смирява и това са най-страшните хора на света. Простете й, Генерале, ТЯ не знае какво прави!
(Въпреки че много добре знае, защото със сигурност е предварително организирано и подобаващо финансирано)
16.05.2020 11:12 / Отговор
Лили Тя винаги е била добре финансирана и режисирана! Платена журналистка! При всеки!
16.05.2020 11:36 / Отговор
Тартаковер Ако бях на мястото на Мутафчийски, щях да се срамувам и разгранича от защитата на тази дама. Разбирам простоватичките хора, които коментират и защитават думите на представителката на бандитското ни минало, просто защото съвпадат с евтините внушения, наблъскани в главиците им от проституиращата журналистика. Затова и коментарите им приличат на кудкудякане от безмозъчни силиконки. Тази жена, уважаеми колеги, е член на бандитското семейство Барбукови, прочуло се с многобройните си строителни измами, благодарение на които много хора в България съсипаха съдбите и живота си. Вчера тук писа Фучеджиева, която мрази българите и България, манифестирала го е неведнъж в жалкия си променлив живот. Сенилната деменция е опасна болест, но не вярвам да я е обсебила и да е забравила миналото си. А нашите евтини коментиращи веднага преглъщат думите на такива антинормални креатури. Покъртително! Нямам думи...
16.05.2020 12:53 / Отговор
Ами... Не знам защо си мислите, че не сме наясно кои са семейство Барбукови. Но и не знам защо трябва да се отнема правото на хората да казват точните неща в точното време, независимо от миналото и настоящето им...
16.05.2020 14:35
Karabas Barabas Тартаковерчо, много си прав, да знаеш, че „Сенилната деменция е опасна болест“! Ти лекуваш ли се сериозно или си още на гинко билоба, памперси и шльокавица? Да не се опуснеш нещо, ей, че тук ще бъдем направо неутешими?
16.05.2020 18:24
Ехаааа! Тартакович, "мозъчният ганглий" (негов конструкт), отново заобикаля темата, а плюе по авторите! Като няма аргументи в защита на лимонката Бенатова, така е. За сведение - щерка на семейство комунисти със съветско обучение - военна журналистика в Лвов!
16.05.2020 19:07
Брех Много агресивно се нахвърляте на коментар, който не съвпада с вашето "мнение". Защо така? А ти пич, дето не знаеш кои са барбукови вземи провери. Очевидно не знаеш и много други неща, щом така си се оплезил пред аурата на зеления гном, който пък през цялото време ти обещава да умреш...
17.05.2020 13:45
Dara Бенатова - ловец на евтина слава....срам за журналистиката....позор за нас, че сме безучастни към това грозно, недостойно и арогантно поведение, целящо единствено да провокира ген.Мутафчийски....
Един достоен боец на първа линиБенатова - ловец на евтина слава....срам за журналистиката....позор за нас, че сме безучастни към това грозно, недостойно и арогантно поведение, целящо единствено да провокира ген.Мутафчийски....
Един достоен боец на първа линия
16.05.2020 15:04 / Отговор
Кико Поздравления за Генерала! Не обръщайте внимание на "мисирките" г. Д-р!
16.05.2020 15:54 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още