Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Бареков: С изоставения самолет на летище Търговище на 9 юни преди 2 години Брендо кацна в България

Мрежата

Бареков: С изоставения самолет на летище Търговище на 9 юни преди 2 години Брендо кацна в България

Бареков: С изоставения самолет на летище Търговище на 9 юни преди 2 години Брендо кацна в България - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на журналиста Николай Бареков

За Брендо се знае, че си е в България от точно две години, а от половин година пребиваше с целия си антураж във фамилната си къща точно срещу Правителствената резиденция Бояна.

Това се виждаше от цялото МВР, столичната полиция, НСО и всички ключови политици. Известен столичен магистрат ми разказа възмутен още около Нова година, че Брендо си е в София и никой не го търси.

Всички знаят, че с изоставения самолет на летище Търговище на 9 юни преди 2 години Брендо мина “синя граница” и кацна в България, прекосявайки половина Европа и няколко държави - членки на НАТО, ескортиран през целия път от щатски изтребители Ф - 16. Забележете датата - последните дни от живота на кабинета на Кирил Петков с министър на МВР Бойко Рашков от Продължаваме Промяната.

Днес Брендо сам влезе в затвора, пътувайки си от морето, където има огромен ваканционен комплекс и придружен от бургаския си адвокат и журналисти от местна медия. Случайно ли Брендо се появи днес, един час преди старта на консултациите при президента?

Да, случайност е, само ако:

Брендо не пере парите от наркотици си през фирмите на гуруто на Величие и Исторически парк, който се похвали, че работи с норма на печалба от 700-800%. Никой не го попита кой бизнес гарантира такава печалба, освен търговията с ракети по време на война.

Брендо няма свои депуатати в ПП и ДБ и в ПГ на Величие.

Брендо е взел тв екип да го снима за спомен, а не защото го е страх, че тези, с които има сделка, ще го уморят набързо зад решетките.

Ивелин Михайлов случайно е казал в петък, че 5 или 6 депутати от ПГ-то му ще бъдат изгонени и групата ще се саморазпадне.

Брендо няма да спечели дело в съда, което ще му позволи да кумулира всички присъди за наркотрафик в една, която ще излежи в България. И от 36 години общо в Италия и Румъния ще излежи 20, но повечето от тях вкъщи или ще му бъдат опростени.

По информация на BNews Bg Брендо се е сдобил с достоверна психиатрична епикриза с диагноза “биполярно разстройство”. С такава диагноза и с лечението за нея е доста съмнително Брендо да лежи дълго в затвора при строг режим.

Следващите дни и опитът евентуално да бъде гласуван кабинет на малцинството без нужния брой депутати и с игри с кворума ще покажат случайно ли днес Брендо излезе на сцената.

Ако кабинет на малцинството бъде гласуван с помощта на люспи и отцепници от Величие и ПП/ДБ/ДСБ, това ще бъде Кабинет на Брендо, на Мафията и новата Сглобка без съмнение.

Трактора е мъртъв, да живее Брендо, както се казва.

Да не забравяме, че дори и Пабло Ескобар за малко влезе в затвора и то по същия начин - доброволно. Брендо е на 60 години и надали е решил да излезе от там на 80 години. Със сигурност следващите дни ще са страхотен цирк, а развръзката с кабинетите ще покаже случайно ли Брендо влезе в затвора и има ли свой политически проект в парламента. Шенген по земя изглежда мираж, а вече и този по въздух е под въпрос.

Посолството след ноември ще има много работа, защото мутрите нахлуха и се барикадираха в парламента, след като Радев вдигна юмрука, за да ги изгони под вещото ръководство на Херо Мустафа.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати