Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Бареков: Собственикът на ХелпКарма е виден активист на партия “ДА, България”, партията отрекоха

Мрежата

Бареков: Собственикът на ХелпКарма е виден активист на партия “ДА, България”, партията отрекоха

Снимка:

Николай Бареков, Фейсбук

Това е собственикът на (може би на част от Credissimo, така твърди сам пред Цънцърова) и на “ХелпКарма” - виден активист на партия “ДА, България”! И доста близък на техния спонсор. Щял е да бъде в листите на Христо Иванов на предстоящите избори и сам се е хвалил с този факт... Племенник е на видния професор от Белодробна болница Коста Костов, който също е псевдодесен протестър и член/симпатизант на “ДА, България”!

Да, България отрекоха собственикът на ХелпКарма да е техен член

Проф. К. Костов е организирал и оглавил фиктивния Медицински съвет към “ХелпКарма”, който ужким контролирал като параван правомерното харчене на дарените милиони от хиляди български дарители. БТВ пропусна умишлено и удобно тези пикантни политически факти и връзчици.

Както винаги, щом са замесени Хр Иванов и Прокопиев - БТВ се правят на ударени. Нали помните, че и партията на Прокопиев и Христо Иванов се финансира ужким от дарения на дребни дарители чрез подобни платформи. За едни наистина “Морето е до колене”, а за други - мъката протестъри по измамна схема да ограбят здравето на децата им. Сега всички ще се разграничават, но следите остават и скоро очаквайте още подробности!  


Коментари (13)

k Бареков им е отсякъл главите до кръста!
07.11.2020 21:24 / Отговор
Анастас #

ДеБъйците и техните симпатизанти са
=> Второ поколение Соц-просташки отрепки,
обвити в целофан за да се прикрие вонята на мухъл.

Подкрепят ги Пеперунгелите, Тротонеткаджиите, Зелените талибани, Розовите момченца с женски панталонки с оголени глезенчета, Вегани, Хипстъри и разбира се ..... Бай Гъз и Гнома.

Любими персонажи са им Адвокатските Помияри: Мая Мазолова, Татяна Дончева, Хаджигенов и още 3-4 адвокатски кантори на Мафията.

Ментори са им: Разградския Сингапурец - ПроКОНПИев, Разградското Джудже - Гном, Радко Пръдлето - Кънев, Зелената Отрепка - Кърджилов и разбира се Дубайският Фигурант Мутрата Радве - Вън ..... Мдаааа ....

- ВЪБ БЕ ОТРЕПКИ НЕДОЙБАНИПРАВИЛНО !!!

(разконспириращо)
08.11.2020 08:46
кесо Ако питате бай ви Ристю десантчика и джобния "генерал" Атанасов сигур шъ ви обяснят, че "борбата" с корупцията се води най-добре когато я изучиш отблизо и затова привличат разни корумпета като това тарикатче на снимката за да "опознаят" процеса. Демек те се "жертват" за "общото благо", но с големо "отвръщение", вервайте ми.
07.11.2020 22:08 / Отговор
Милана георгиева. С кой код са изпращали есемеси дарители защо не се каже за да знаем и не даваме дарения.
08.11.2020 07:24 / Отговор
Боряна Гечева Лошо е, че с подобни Остап Бендеровски врътки, хората се отблъскват от благородната кауза за дарителство!
08.11.2020 08:14 / Отговор
коментар Ами бареков скоро беше казал, че х.иванов само да влезе в парламента и щял да промени България и целия и облик!!Сега гледам бареков плюе по приятеля си 'дай България'!!!
Общо взето бареков и останалите в статията по нищо не се различават.......батака на България!!!
08.11.2020 09:31 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема