Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Бареков твърди, че Румен Йончев е връзката на Манолова с „агро-пилешко-житни“-те милионери

Мрежата

Бареков твърди, че Румен Йончев е връзката на Манолова с „агро-пилешко-житни“-те милионери

Снимка:

От Фейсбук профила на Николай Бареков

Въпросите ми към г-жа Манолова:

Как разследвате 10 години назад корупцията на властта, след като мъжът ви Ангел Найденов е бил министър цели две години по това време?

Как разследвате земеделските олигарси и техните корупционни практики, след  като дясната ви ръка и ваш депутат Румен Йончев е техен проводник във властта?

Как разследвате ГЕРБ десет години назад, след като през това време те ви направиха „техен” омбудсман?

***

Кой е Румен Йончев - дясната ръчичка на Мая Манолова и топлата ѝ връзка с „Градуса“, Илчовски, Аврамов и другите „агро-пилешко-житни“ милионери???

На снимките: Румен Йончев - 1. С Мая Манолова като и става депутат 2021г., 2. С мен като ми става депутат тамън 2 пъти и напуска БСП заради това 2013-2014, 3. Руменчо и Яворчо ме предават и стават подлоги на Бойко 2014-2017г. , 4. Хаджигенов и Мая подписват гей брак по сметка, а Руменчо отзад кумува през маската 2021 г.

А кой е Руменчо? Човекът на всякакви пилета, градуси, аврамовци, илчовци и агроолигарси. Сега с Мая яко рекетират за пари и търгуват с влияние, ползвайки върховния орган в държавата. Откъде знам ли? Ами от първо лице. Подробностите много скоро.  


Коментари (17)

Тартаковер Има книга "Метаморфози". Май беше от Овидий. Ако този от снимката е Николай Бареков, значи древният е прав !
09.05.2021 20:13 / Отговор
ЗАДКУЛИСИЕТО.. Е... ДС/УБО /НСО..... .
ТЕ НАЛОЖИХА:
.... ПРЕЗИДЕНТ............................................ СЪВЕТСКИЯТ ГЕНЕРАЛ-МУТРА РУМЕН РАДЕВ.
... СЛУЖЕБЕН МИНИСТЪР-ПРЕДСЕДАТЕЛ.... СЪВЕТСКИЯТ АГЕНТ......СТЕФАН ЯНЕВ.....
.... СЪПОРТ В ПАРЛАМЕНТА........................... СЪВЕТСКИЯТ ЧАЛГАР.... ТРИФОНОВ.....
КРАЙНАТА ИМ ЦЕЛ.... УНИЩОЖАВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ, В ИНТЕРЕС НА РУСИЯ, СЪРБИЯ И РСМАКЕДОНИЯ......
09.05.2021 20:25
СЛАВИ Е ЧАЛГАР...... И АЗ(ТАРТАКОВЕР) СЪМ ЧАЛГАР...... .
ЗАТОВА...... СЕ РАЗБИРАМЕ....
....... ХА ХА ХА......!!
09.05.2021 20:29
Румен Йончев е на всички снимки. Ето още:
"Юри Цветков за Румен Йончев: Малцина политици отговарят на този профил
Само не разбрах как Румен Йончев от ЗНС, който беше коалиционен партньор на БСП, след което пристана на Бареков, водеше листата на „България без цензура“ и участва в парламента в опраскване на съдебната реформа, сега се подписва при Манолова за радикална съдебна реформа.

В десницата, край Яне Янев, в коалиция НАПРЕД, в левицата, при Николай Бареков... Малцина политици отговарят на този профил."
09.05.2021 20:47
Мутристан Гледах Илчовски при Диков след петъчната му презентация в парламента. Там той доразкости модела на мутрата Борисов и шайката му, който ни управлява.
За тези, които имат научен и друг интерес - го препоръчвам. Затова няма да преразказвам корупционни схеми, иновативни способи за рекет и неговото документно оправдание, изсмукването на жизнените сокове на бизнеса.
Направи ми впечатление способът за ефективна реализиция на рекета - въпреки че този “подход” стана известен покрай известни бизнес затворници.
Спомних си една 500 годишна практика от времето на испанските конквистадори през 16 век. За да ограбят златото на инките и маите, пленявали вождовете и поставяли цена на ден за живота им. Докато се плащало в злато живеели, като спирало плащането ги убивали.
Общо взето с толкова векове май сме се върнали назад. Само формата е леко “по-цивилизационна”. Макар че и това не е сигурно.
10.05.2021 09:04
До Мутристан! Гледах Илчовски при Диков??!!! - това е напълно достатъчно! Да идват санитарите! За Мутристан, де! За Илчовски и Диков ще има продължение на друго място и пред други органи!
10.05.2021 09:39
attropo И пак червената мастия тръби - всички са курви,само нашите проститутки са честни!
Бедни,бедни *трътковерт*,толкова си тъп и и като твоите господари ГОЛЯМ ПРОСТАК,че не можеш да разбереш в каква яма с лайна сами се хързулнахте!
09.05.2021 20:53 / Отговор
мза Без да го осъзнава, Илчовски даде едно от вероятно най-добрите определения на модела ГЕРБ:
"Първо плащаш на местния депутат, после, ако има, на държавата".
Затова имаме богати депутати и бедна държава.
Това е моделът мутрите от ГЕРБ.
10.05.2021 09:25
мда Иначе също много съществени разкрития дойдоха до близкия на комуниста Борисов - Ангелов , собственикът на Градус, но напълно нормално е медиите на Борисов/Пеевски да го цензурират, защото там няма как да го опровергаят, защото той защитаваше вожда Борисов.
10.05.2021 09:28
до мда от мне За да вярваш на Илчовски, Галева, Гнома, Маджото и вся остальная, ти е нужна една мозъчна гънка - къса, права и плитка! Справяш се чудесно!
10.05.2021 09:45
мда Вярвам на разкритията, които от глупост направи вашия човек Ангелов, но знам, че троловете на ГЕРБ не може да четете с разбиране

. От изслушването на собственика на "Градус" в парламента разбрахме две важни неща:
1. Според думите му фурмите от Дубай не са били дарение, а бизнес сделка, а той ги е продал. Странно, защото те се намираха в складовете на БЧК и обявени за дарение от Дубай. Самолетният полет бе на държавни разноски, а пратката придружаваше лично министър Караниколов.
2. Пак по неговите думи лично Бойко Борисов е лобирал за продажба на продуктите му в чужбина и гарантирал за ветеринарната сертификация. Това е странно, защото Борисов е пожарникар и няма експертиза във ветеринарната област, за да има компетенции за ветеринарна сертификация.
Странно е, че г-н Ангелов така и не даде конкретни отговори на многобройните уточняващи въпроси, а се измъкваше с "не си спомням".
И по двете точки става дума за огромен скандал, свързан със злоупотреби на премиер и министър.
10.05.2021 10:00
цитат Забелязва ли се, че рекетът на мутрогербаджиите върху земеделския бизнесмен, който пропя вчера, стигнал върха си в края на 2020, когато му поискали половината от продукцията. Дотогава плащал 700-800 хил. годишно, като продавал зърно на занижени цени на оня с пилетата, срещу това му решавали проблемите.
Съвпада с рекета върху Божков, който плащал 20-ина процента, но по същото време му поискали да прехвърли лотарията на когото трябва.
Изглежда Борисов е очаквал на предстоящите избори да изпусне властта. И е започнал поголовен рекет, да заграбим каквото може.
Както казва зърнара: "Искаха да дам моята продукция, защото работех в тяхната държава."
Помните ли ги как гукат хараланите: "Имаме късмет с Борисов". Не трябвало да го унижават и да няма реваншизъм.
10.05.2021 10:03
Покажи всички
Иванов Народът ни е достатъчно мъдър. Силно се надявам и Конституционният съд да прояви мъдрост, като отмени задължително гласуване с машини. Ако допълнителна доставка от, Венецуела на хиляди такива машини не е корупция - здраве. Но, все пак размахано юмруче няма да ни досажда повече. Радев, ти си го знаеш, нали. (днес, зара ди 9 май ще се въздържа да те нарека руска подл...)
09.05.2021 20:57 / Отговор
Проверката е висша форма на доверие! Искайте с ръчно броене на разписките проверка на машинните протоколи. ГЕРБ се обяви за такова броене. За такова броене в 20% от секциите се обявиха и от АБВ. Само Радев и новите варвари в това НС барабар с медиите им не обелват и дума. Именно това е лакмуса за путинския /мадуровския/ им характер. Капиталци, ДБ са такива.
09.05.2021 22:20 / Отговор
аха когато_повиче_ги_няма_никога_убйците_и_ограбитеите_на_народа_БСП_нционал_социалисти_нациси_Бъгария_ще_тръгне_без_този_си_врг_напрет.
10.05.2021 02:13 / Отговор
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още