Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Бащата на силиконката Виктория Григорова има фирма за убийства - разстрелва заместник-министър, убива Фатик

Мрежата

Бащата на силиконката Виктория Григорова има фирма за убийства - разстрелва заместник-министър, убива Фатик

Скандално разкритие взриви социалните мрежи! Цветан Цветанов издига за депутат в столицата силиконката Виктория Бранимирова Григорова – дъщеря на убиеца Бранимир Григоров, пише сайтът Новинарник.

Виктория е известна в обществото с две неща – че от години работи в една от най-долнопробните чалга дискотеки и е дъщеря на ключова фигура в мутренския свят от 90-те години. Самата тя никога не е крила кой е баща ѝ – напротив, дори на личния си Фейсбук профил посочва трите си имена.

ФейсбукФейсбук

Кой е Бранимир Георгиев?

Показаното убийство на „легендата Бранко“ не остава незабелязано и за неговата „кариера“ има множество статии и свидетелства. Умира след като е прострелян в главата – единствената публична версия е, че убийството му е поръчано от Митьо Очите, една от иконите на мутренските времена.

Агенция „Фокус“ 26 юни 2004 г.

В София е прострелян 38-годишният Бранимир Григоров – Бранко. По данни на полицията Бранко е с богато криминално досие. През февруари 2004 година Бранко е осъден на една година затвор за притежаване на оръжие. Той е задържан на 4 декември 2003 г. край Айтос, заедно с Петър Харизанов, който загива с петролния бос Стоил Славов. Според една от версиите двамата са подготвяли атентат срещу Димитър Желязков – Митьо Очите. Кум на простреляния е Младен Михалев – Маджо.

„По-силен от него нямаше. Той уби Фатик и заради това после ченгетата го утрепаха“ – това казва за Бранимир Григоров-Бранко сподвижника му Марио Пеев в изповед от Софийския централен затвор.

„Бранко си имаше фирма за убийства. И го направи от сърце. Само дето не го правеше с обява „убиваме хора, почистваме гробове“, свидетелства Пеев за показните убийства. Затворникът влиза в детайли като обяснява пред „България днес“, че преди да бъде убит кървавият Бранко е застрелял двамата близнаци от „Младост“ и заместник-министър на Витоша.

На 7 юли 1996 година Ламбо Кючуков, бивш-заместник министър на образованието бе застрелян в местността Бялата вода на Витоша. През 2001 година братята Николай и Зинови Станишеви са надупчени от куршуми.

Според неговия сподвижник Марио Пеев Бранимир Григоров бил свиреп и извратен човек, който не само убивал, но изнасилвал, измъчвал и унижавал жертвите си. Пеев разкрива брутални епизоди, в които Жоро Илиев трепери от ужас заради Бранко.

Коя е  Виктория Григорова, кандидат за депутат от листите на Цветанов?

Предизборен плакатПредизборен плакат

Скандалното поведение на дъщерята на една от най-зловещите фигури в българския подземен свят няма как да остане незабелязано. Социалните мрежи буквално загряха от коментари след като се появиха полуголи фотоси в неприлични пози на кандидат-депутатката на Цветанов. Младата Виктория има откровено чалга излъчване, разкрепостено поведение и множество операции по лицето и тялото си.

Въпросът е защо „кадровикът“ Цветан Цветанов е избрал за лице на партията си именно Виктория Бранимирова Григорова. И има ли това общо с миналото на баща ѝ.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още