Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Без да споменава Божков, Лечева поиска партиите от протеста да се разграничат от него

Мрежата

Без да споменава Божков, Лечева поиска партиите от протеста да се разграничат от него

Снимка:

Ден, след като анонимен свидетел обяви в съда, че Васил Божков му е казал, че шефът на неговата охрана лично е застрелял Манол Велев, депутатката от БСП и бивш спортен министър настоя всички партии, които участват в протеста срещу Бойко Борисов да се разграничат ясно от бизнесмена. Както е известно според неговите думи той насърчава, координира , дава теми за писане от Дубай на протестиращите, пише "24 часа".

Вижте написаното от нея във фейсбук:

На седмия ден от протеста се обръщам към партиите и организациите, които се обявиха, че подкрепят свободния, мирен и чисто граждански протест срещу мафиотския модел на управление, срещу корупцията, бедността и равнодушието.

Призовавам ги да се разграничат ясно и публично от подкрепата на хора със спорно минало и настояще. Да не приемат безкритично и безрезервно всяка подкрепа. Справедливият гняв на хората не трябва да се използва в нечий сценарий. Само след подобно разграничаване, партиите и организациите ще могат да излязат с чисто лице пред протестиращите граждани.  


Коментари (2)

кесо Абе протестиращите може и да се разграничат от Черепа, ама дали Черепа ще се разграничи, това е по-важния въпрос. Досега по нищо не личи това да става, платените провокатори на Черепа спокойно си разиграват коня и налагат безпроблемно своя сценарии.
15.07.2020 18:45 / Отговор
Празен череп Ще се окаже,че контролира и дилърите!Защо ли,не?
15.07.2020 19:07 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема