Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. „BIG5”: Близък до Асен Василев е задържан, карал частна кола с шофьор от НСО и полицейска лампа

Мрежата

„BIG5”: Близък до Асен Василев е задържан, карал частна кола с шофьор от НСО и полицейска лампа

BIG5: Близък до Асен Василев е задържан, карал частна кола с шофьор от НСО и полицейска лампа - Tribune.bg
Снимка:

Задържаха изключително близък приятел на Асен Василев с частна кола и шофьор от НСО, мъжът е лице на ПП във Варна и е свързан с престъпни групировки, пише BIG5 медия.

Днес по обед на бул. „България“ в Бояна при спиране на автомобил за проверка от полицията, органите на реда установяват, че частна кола има монтирани на предното си стъкло лампи, използвани от НСО. При започналата проверка едно от лицата в автомобила се опитва да откачи лампите от предното стъкло с цел да ги скрие, но с това свое действие той единствено счупил стъклото на колата, като в последствие той и двамата му придружители са задържани от органите на реда. Въпросното лице се казва Тони Иванов Иванов.

Той  минава за водеща фигура на „Продължаваме промяната“ във Варна и крие интересна история, съобщава изданието, позовавайки се свои  източници. Както вече стана ясно, при проверка от полицията Иванов заявяваче ползва автомобил и шофьор от НСО, макар и после да се оказва, че той реално няма ни най-малко право на подобна привилегия!

Историята от тук нататък обаче става още по-нелицеприятна, тъй като всъщност автомобилът, който варненският пепеец ползва, е частен и е собственост на малоимотно лице от Свиленград, като дори още се води на лизинг. Нещо повече. Автомобилът въобще не е собственост на НСО, независимо, че по време на проверки на пътя Иванов най-нагло декларира точно обратното.

И тук логично възниква въпросът, защо въобще ви занимаваме с никому неизвестния Тони от Варна?

Защото от известно време Тони Иванов Иванов от Варна е в много близки отношения  с  кандидат-премиера Асен Василев. Именно заради това лицето на ПП се ползвал  и от привилегията да има шофьор от НСО. Също както и криминално проявеният Георги Семерджиев, който вчера уби пред хотели „Хемус” две невинни момичета , така и Иванов има специализирани полицейски лампи на предното стъкло  на колата, която  ползва. По информация на медията след инцидента със Семерджиев , Иванов се е опитал да свали НСО- лампите от стъклото на автомобила . Иванов и двамата му спътника са задържани за 24 часа.

 


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети
Реалистична ли е инфлацията от 17% за година?
Покажи резултати Скрий резултати