Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Биков: Листата на ДБ в Стара Загора не е регистрирана заради скандали в партията, некомпетентност и неадекватност

Мрежата

Биков: Листата на ДБ в Стара Загора не е регистрирана заради скандали в партията, некомпетентност и неадекватност

Снимка:

От Фейсбук профила на Тома Биков, ГЕРБ

Христо Иванов твърди, че ГЕРБ са виновни, защото не си е регистрирал листата в Стара Загора. Причината тази листа да не бъде регистрирана са вътрешните скандали в Демократична България и дълбоката некомпетентност и неадекватност на част от нейните политически лидери. Ето фактите:

Председател на РИК Стара Загора - ИТН

Докладчик в ЦИК - ИТН

ЦИК е назначен от Радев и ГЕРБ е опозиция с 4 от 16 члена.

Решението за отказ на регистрация е подкрепено от ИТН, ИБНИ, БСП, ДПС и ГЕРБ -всички без ДБ.  


Коментари (4)

attropo На гаргамел бойкикев всички са му виновни!Впрочем,и на лицата бъчвов,дамаджанов и всичката останала министерска леш им е виновен ГЕРБ,Борисов,ГЕРБ,Борисов и тъй нататЪк до края на Вселената.
14.10.2021 17:04 / Отговор
Кико "Кой ми .... в гащите", "Герб и Борисов са виновни...." Интересен е факта, че от ИТН, ИБНИ, БСП, ДПС и ГЕРБ -всички без ДБ са категорични, че документите за регистрация на листите на ДС за изборите на 14.11. са незаконосъобраз ни. Явно протестърските партии са решили да се отърват от Пинокио и Гнома, това ще е добре дошло за Чалгаря, Мая, Хаджито и т.н.... Ясно е, че Прокопи и Мустафато вече подкрепят двамата харвардски измамници, и сазарязали Пинокио и Гнома. Мъка, мъка, как Пинокио ще стане главен прокурор??? Как ще живеят, след като цял живот са били грантояди? Нищо ново, само смяна на куклата на конци.
14.10.2021 17:49 / Отговор
Анастас #
'двокатите от Канторите на Мафията, Мазолова, габровската Маря и некадърният Бойкикев са олицетворение на некадърност и некомпетентност, която се прикрива с революционерска логопедична Орална диария ...

ДеБа кретените ДеБа ... реформа щели да правят ...

(лирично)
14.10.2021 19:02 / Отговор
Страничен наблюдател Кой каквото си направи сам, никой не може да му стори. Ако бяха внесли документите си в 10 ч. сутринта, а не в 16:15 следобед, щяха да имат предостатъчно време да изпълнят изискванията. Необяснимо е поведението им, още повече, че въпросните документи се подготвят и внасят за трети път в рамките на половин година.
15.10.2021 08:03 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема