Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Биков: Слушах Янев в БНР… Няма въпроси за Спецов от НАП и за рицаря от фонд „Земеделие“

Мрежата

Биков: Слушах Янев в БНР… Няма въпроси за Спецов от НАП и за рицаря от фонд „Земеделие“

Снимка:

От Фейсбук профила на Тома Биков

Слушах интервюто на служебния премиер Стефан Янев пред Диана Янкулова от БНР. Докато слушам разбирам, че общественото радио е претърпяло реформа - то вече не е опозиционно, каквото беше до преди два месеца, а е проправителствено. Няма въпроси за Спецов от НАП и за рицаря от фонд „Земеделие“, няма въпрос за хаоса с машините и глупавия Изборен кодекс. Всичко е в стил: „Другарю Янев, дори Вие не можете да ми забраните да Ви обичам.“

А какви остри въпроси помним ние от ГЕРБ докато управлявахме. Каква свобода, независимост и аналитичност! Какви подмятания и вмятания между въпросите! Не пиша това притеснен, а развеселен. Подобни интервюта не помагат на събеседника, а му пречат, защото са глупави. Гостувам сравнително често в ефира на БНР, защото добрите интервюта се правят с неудобни въпроси. А там знам, че ще ми бъдат зададени, пък дори и с ненужни вметки и коментари. И ще продължа да давам интервюта за БНР, ако продължат да ме канят.

П.С. Позволявам си да коментирам журналисти, защото виждам, че е на мода. Министърът на културата го прави всеки ден и не виждам възмутени съюзи, асоциации и репортери без граници.  


Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още