Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Биляна Господарска: Генерал Венцислав Мутафчийски е крачещата ни съвест, ако въобще я имаме

Мрежата

Биляна Господарска: Генерал Венцислав Мутафчийски е крачещата ни съвест, ако въобще я имаме

Снимка:

От профила във Фейсбук на журналиста Биляна Господарска

Още през лятото забелязах колко е отслабнал и ми се сви душицата. Снощи като му гледах ръката, докато го ваксинират, все едно детска ръчичка видях. Д-р Мутафчийски се е стопил пред очите ни. Мога смело да предположа от какво. От безсънните нощи и притеснението как да направи така, аджеба, че българите да не боледуват. И най-вече от болните от злоба и глупост българи, които го заплашваха със смърт. Генерал Мутафчийски не беше страшен в униформата си. Ни най-малко. Стоеше му добре и в крайна сметка той е военен лекар. Страшни бяха онези, които горяха маски на площада. Но от тях не ви беше страх. Доктор генерал Венцислав Мутафчийски, е крачещата ни съвест, ако въобще я имаме. Ни повече, ни по-малко. Така се саморазправяме с онези, които искат да ни помогнат. Видя се. Не аз, и не вие лично. Цялото ни общество.                 

                                                                                                                                                


Коментари (11)

кесо Поздравления на авторката Биляна Господарска, че намери толкова искрени и верни думи за човек като ген. Мутафчийски който напълно ги заслужава. А колкото до безмозъчната видиотена от омраза и завист червена сган всичко си остава за нейна сметка - тя винаги ще си вие като вълк срещу месечина от злост.
29.12.2020 14:09 / Отговор
Тартаковер Очевидно авторката е от онези жени, които като видят мъж с униформа се подмокрят. Ни най-малко не ги интересува какво има под униформата, по-точно под шапката.Затова се прехласват и преливат от възторг пред подобни хора, те могат веднага да ги грабнат и омаят.Такива жени(а често и мъже) стават най-лесна плячка на измамниците.
Да сме наясно, никога и по никакъв повод не съм твърдял, че Мутафчийски е измамник. Напротив, вероятно е добър лекар, въпреки че прочетох и други неща от негови колеги. Но фактите, а не омайното говорене пред камера, не са в негова полза. Аз не мога да дам пример, с какво Мутафчийски допринесе у нас състоянието с болестта да е по-добро от други държави? Сигурен съм, че никой не може да отговори с факти, и като ги няма, се нахвърля върху онзи който пита. Или започва да си смуче пръстите в стремеж да напише нещо несъстоятелно...
29.12.2020 16:01 / Отговор
все ми е тая ти какво твърдиш, аз твърдя, че си лигав плужек.
29.12.2020 16:12
ПОДМОКРЕНИЯТ ТАРТАКОВЕР..... ВИДЯЛ МЪЖА С УНИФОРМА-РУМЕН РАДЕВ..................... НАПИСАНОТО ОТ НЕГО ПО-ГОРЕ, ОПИСВА ПЕРФЕКТНО САМИЯ ТАРТАКОВЕР....
БЛАГОДАРИМ ЗА АВТООПИСАНИЕТО.....
29.12.2020 16:13
Румяна Абсолютно точно!
29.12.2020 16:25
От коментара на Тартаковер разбрах, че той е: Подмокрен, прехласнат,грабнат,омаян,жертва на измамник-наречен Румен Радев........
За съжаление ли е?
29.12.2020 19:09
Съгласна То едно че е грехота да хулиш човек , който се бори за живота ти. Второто е, че е саморазрушителна глупост. Колко са хората на публични позиции в България с ерудиция, компетентност, прозорливост, отговорност и искрено загрижени за съдбата на българина? Можем ли да си позволим да ги гоним или отблъскваме? Не трябва ли да се молим да има повече като проф. Мутафчийски на позиции, взимащи решения за общата ни съдба.
29.12.2020 16:10 / Отговор
Ама моля Ви се това е едно бг пингвинче със заплата около 25000 лева.
29.12.2020 18:18 / Отговор
Бих му дала 100 000 лева пролетарию, и живота си, и пак няма да съм му се отплатила. Евтините ви ежедневни подмятания са за евтини същества като вас. Евтини, но алчни.
29.12.2020 18:29
Пингвинче, но българско, загрижено за живота на българите............................................. А не алчен руски трол, загрижен само за собствения си тумбак..
29.12.2020 19:02
Миро Ах колко сладки думи .Защо не го поеме в уста и да ми изпиеш бялото сладко на мазника генерал . Може и да поумнееш
01.01.2021 12:02 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още