Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Бимбалов: По време на ВСВ в България не е загинал нито един съветски войник - освен от препиване

Мрежата

Бимбалов: По време на ВСВ в България не е загинал нито един съветски войник - освен от препиване

Бимбалов: По време на ВСВ в България не е загинал нито един съветски войник - освен от препиване - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на Радослав Бимбалов, писател и общественик

Не знам дали фейсбук ще ме накаже за споделянето на розовата поза на другарката Мая, а и не ми пука вече. Аз отдавна бях смачкан в низините на фийда ви и ме виждате по-рядко от Пеевски в парламента (извинете за архаичното сравнение, Делян ходи на работа всеки ден вече).

Това на снимката се случва под ботушите на МОЧА в момента. Така наречената "левица" официално изпревари другарите си от Възраждане и БСП в окупацията на паметника. Победа, молодци!

По радиото чух другарката Мая да приканва всички столичани да бранят с опънати палатки (ей сега вече ще ме накажат) монумента, който пазел спомена за загиналите съветски войници.

Извинявам се, че пак ще трябва да го напомням, но по време на Втората Световна Война в България НЕ Е ЗАГИНАЛ НИТО ЕДИН СЪВЕТСКИ ВОЙНИК. Тук сражения не е имало.

Посрещнали сме Червената Армия с карамфили и сме ги оставили да ни окупират. Да, някои от войничетата наистина са загинали тук - от безплатно препиване или преяждане, точно преди да консумират насила някоя хубава българка. Може би именно тяхната слава пази този паметник, в чиито нозе разхождаме поколения българчета?

 


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Има ли поле за сформиране на правителство?
Покажи резултати Скрий резултати