Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Бившата пиарка на Нинова от протестите: Прокрадват се претоплени лозунги на десницата, която показва тесногръдие

Мрежата

Бившата пиарка на Нинова от протестите: Прокрадват се претоплени лозунги на десницата, която показва тесногръдие

Бившата пиарка на Нинова от протестите: Прокрадват се претоплени лозунги на десницата, която показва тесногръдие - Tribune.bg
Снимка:

От Фейбук профила на Бояна Бозаджиева, бившата пиарка на Корнелия Нинова

Може да съм прекалено мнителна, но според мен протестът се променя и не е такъв, какъвто бе в първите дни. Тогава всички бяхме едно цяло, с една кауза и без оглед на това какъв си.

И на целия този фон и енергия, няколко дни по-късно се оказва, че зад едничката кауза “мутри вън”, се прокрадват на втори план претоплени лозунги на десницата, която пак не се сдържа да покаже тесногръдието си. Ами не ми е приятно около мен някои да викат “червени боклуци”, не ми е приятно да виждам надписи срещу президента, не ми е приятно да виждам и надписи срещу БСП, при положение, че едни от най-читавите ѝ депутати и обикновени членове и симпатизанти са там и стоят тихо.

Има и леви послания, но да видяхте те да са придружени с обиди по десните? Не.

Е, значи едните могат да са толерантни в името на общата кауза, а другите не могат. Нямам нищо против Христо Иванов, но явно той има нещо против мен. Нищо, че не аз влязох в коалиция с Борисов, а той.

Две неща могат да намалят енергията на протеста - да го яхне някоя партия или да започне делене сред привържениците му на “умни и красиви” и “прости”.

Е, съжалявам, но няма да заменя едното кофти усещане, че ме управлява прост човек с друга кофти тръпка, че някой си на протеста е решил, че аз съм проста и няма нужда от моя глас.


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (3)

Емилия Ганчева Браво, момиче! Повече като теб трябва да има в червените редици. Бъди здрава!
20.07.2020 20:05 / Отговор
ПЕЛАГИЯ Ще ви дойде акъла, ама късно! Няма обща кауза, разберете го! Използват младостта и невинноста ви по най- долен и безпардонен начин!
20.07.2020 23:13 / Отговор
кесо Май Румбата се поизсили като обяви, че протестът бил единен срещу мафията. Добре е "сплотените" борци срещу мафията да си изяснят отношенията /по възможност без насинени очи и разбити носове/, примерно десните вече да скандират "червени сладури", а комунистите да пеят "комунизмът си отива".
21.07.2020 10:01 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети