Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. „Биволъ“: ПР-те на властта дадоха доклада за „Барселонагейт“ на определени медии с нужните инструкции

Мрежата

„Биволъ“: ПР-те на властта дадоха доклада за „Барселонагейт“ на определени медии с нужните инструкции

Биволъ: ПР-те на властта дадоха доклада за Барселонагейт на определени медии с нужните инструкции - Tribune.bg
Снимка:

„Интересно, защо правителствените ПР-и не дадоха получения испански доклад за #БарселонаГейт нито на Биволъ, нито на БОЕЦ - България Обединена с Една Цел. Дадоха го на определени медии, избирателно и с нужните инструкции“. Това написаха от медията на страницата си във Фейсбук.

Според тях игнорирането им от сегашното управление по темата дава

„знак, за лоши практики от близкото минало“.   

„А когато всичко това беше разкривано и публикувано през годините, свинеподобни издания, които сега яко завиха в казионния коловоз, ни плюеха, клеветяха, отричаха и маргинализираха. Въпреки, че същата тази информация ние нямаше как да не я знаем, още преди 7 г., просто защото всяко Начало на някакви #Промени сега, неизбежно тръгва от публикациите на Биволъ! За което сме си плащали до последно най-тежка и зловеща цена.

Но игнорирането именно на тези, които са в основата на темата от сегашното правителство, дава знак, за лоши практики от близкото минало! Очевидно сме отново в „черния списък на неудобните“. Какво пък - това ни отива, свикнали сме. Дава обаче индикация за казионния политически ПР и мирише отново лошо!

Намерете разликите в морала, в професионализма и в безчестието! Извъртането на тазобедъра на 180º e много характерно за медийната кочина!“, пишат от „Биволъ“ в заключение на публикацията си.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети