Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Бивш национал към Григор Димитров: По никакъв начин не помагаш на българския тенис

Мрежата

Бивш национал към Григор Димитров: По никакъв начин не помагаш на българския тенис

Снимка:

Не си човека, за когото се представяш, пише в писмото

Бившият национал на България за Купа "Дейвис" Радослав Лукаев написа гневно писмо в социалните мрежи, адресирано до Григор Димитров.
Ето го писмото на Радослав Лукаев, публикувано на страницата на Димитров във Фейсбук:

"Гришо, пиша ти тука, защото не искаш да имаш контакт с никой от бившите тенесисти на България, защото ти сам избра така да бъде.

Говориш, че си националист, който милее за държавата и се гордееш да се състезаваш под БГ флаг. Когато беше малък, баща ти търсеше начини да ти помага да се развиваш и когато най-много имаше нужда да играеш с някой, баща ти се обръщаше към мен.

Можеш ли да отговориш - защо след като стана голяма звезда се скри в имението си в Монте Карло и спря да контактуваш с нас и баща ти да обяснява, че никой не трябва да има връзка с теб и тренираш там изолиран, а не го правиш в България?

По този начин караш много други българи, които се занимават с този спорт, да последват твоя пример и да бъдат надути като теб, даваш ли си сметка изобщо какъв пример на младите даваш, какъвто уж искаш да бъдеш и България да се гордее с теб?

По никакъв начин не помагаш на българския тенис, защото ти на нито един турнир, на който си бил, не си изявил желание да тренираш или загряваш с друг българин и така ли те научихме, когато беше на 15-16 години? Кога човек като теб е направил нещо, което да не е свързано с пари и само защото твоят екип ти напълни главата, че БФТ и държавата не са ти помогнали по никакъв начин.

Омръзна ми да чета и слушам глупостите какъв националист си, а в същото време нямаш една седмица тренировки в България, където децата да се докоснат до теб и твоите фенове да те видят. Толкова ли в България няма хора, с които не можеш да работиш и помагаш на тенис средите?

Един пример ще ти дам, Yves Allegro беше спаринг партньор на Роджър Федерер, после играха двойки заедно и в крайна сметка стана главен треньор на Швейцария и до ден днешен Федерер тренира на Националния тенис център, кога последно си спомняш ти да си направил нещо такова? Много се радвам за твоите успехи, но не си човека, за когото се представяш, а използваш държавата за личните си цели и манипулираш медиите."  


Коментари (1)

Роси Гришо предателят на българите
11.12.2018 16:32 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още