Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Бивш украински президент избухна срещу Путин и армията му: Вие сте чума, горете в ада

Мрежата

Бивш украински президент избухна срещу Путин и армията му: Вие сте чума, горете в ада

Бивш украински президент избухна срещу Путин и армията му: Вие сте чума, горете в ада - Tribune.bg
Снимка:

На тези които решиха руската война срещу Украйна и на орките които я водят

Кратката ми лична бележка (или по-скоро емоция) е адресирана до човек, който според мен никога не е имал истинска мъжественост и достойнство. Поради гореизброените причини съм далеч от мисълта, че думата ми ще бъде разбрана и приета адресата им.

Но все още има 140 млн. богобоязлив руски народ. Така, че нямам нищо против частната ми кореспонденция да бъде прочетена и от още някои от тези, може би не мислещи руснаци и следователно не готови за действия, които изискват толкова често споменавани във вашата църква Бог и съвест.

А сега по същество.

Днес Украйна е запалена и гори от изток на запад, от юг на север. Убиват нашите деца, жени, мъже и най-достойните войници и войници на света. Врагът ни е московска хунта, руският фашистки режим, т. н. "руски свят", който започна преди 7 дни окупационната война срещу моята мирна нация и държавата Украйна.

Нищо не искам и затова нищо няма да премълчавам и крия и ще бъда откровен.

Украйна никога няма да ви прости това, което правите! Поне не и днешните поколения.

Проклети да сте!

Вие не сте "освободители" - вие сте чума, вие сте палачи, който носят мъка по светата Украинска земя, вие носите смърт на любимата ми Украинска Нация и Държава.

Никой не ви е викал и никой не иска да ви вижда в украинските домове, в нито едно украинско село или град. Единствено влажната украинска земя може да ви приеме. И тя, между другото, вече седми ден успешно го прави!

Нашето бъдеще е без вас!

Убеден съм, че над вас ще се състои жесток човешки и Божи съд.

Горете в ада. Това е най-доброто и достойно място за вашия режим и тези, които искат да са орките на този режим. И дай Боже това казано да се случи възможно най-скоро.

Сакралният  въпрос, който седемдесет години се въртеше и блуждаеше в главите на гражданите на т.н. "велик и несъкрушим СССР" като пропагандистко клише, беше въпросът: "Искат ли руснаците война? "

Днешният отговор на този ритуален за Русия въпрос е ясен и кратък - "искат!"

"Искат" и водят тези войни в Приднестровието, Южна Осетия, Абхазия, Крим, Донбас... а до скоро и в Нагорни Карабах.

Географията на тези руски войни не се отнася за покрайнините на Европа - тя директно засяга европейските държави.

Интересно - за кого ли бие камбаната днес... ?!!

Между другото, днешната война е 25-та война, водена от Московията срещу Украйна. Отново окупационна и грабителска война.

А сега за главното. Руснаци (отново апел към тези, които все още мислят и имат съвест). Вие крепите и поддържате престъпен режим, който действа от вашето име. Вие сте негови съучастници.

Научете се да мислите!

И тогава говорете. А след това носете отговорността на обикновения Божи човек, когото Господ е надарил със съвест и гражданска отговорност и е създал на този свят за добри дела.

Очакваме вашата съвест и чувство за дълг да се пробудят и да започнат да говорят силно.

Това е ваше задължение

Това е ваш дълг.

Пожелавам на адресата (на Путин, бел. ред.) да сложи край на маниакалната си лудост по най-достъпния за него начин!начин!Иди на  х*й!

Слава на Украйна

Виктор Юшченко


Топ новини виж още
Актуална тема
Анкети