Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Бившата пиарка на БСП: Няма по-естествена роля за БСП от тази на помирител….от години в партията цари мир

Мрежата

Бившата пиарка на БСП: Няма по-естествена роля за БСП от тази на помирител….от години в партията цари мир

Бившата пиарка на БСП: Няма по-естествена роля за БСП от тази на помирител….от години в партията цари мир - Tribune.bg
Снимка:

От Фейсбук профила на Бояна Бозаджиева, бивша пиарка на БСП

В края на деня политическата неделя изглежда все по-луда… 1. ПП откриват офис в Ямбол. Хубаво е, че дават сигнал за създаване на структури. Обаче инфантилното в тях пак надделя…тоя път с шампанско. Разбирам, че това е традиционната напитка по нашите ширини, но някак си е леко тъпо на фона на това, че държавното ВиК преди два дни поиска 70% увеличение на водата в Ямбол. Далеч съм от сиромахомилството, но можеха да го спестят някак си. Всъщност по-тъпо щеше да е само да направят дневна заря.

 2. Слави Трифонов се върна в играта, благодарение на журналист, който задаваше въпроси, сякаш е ПР на правителството, получава заплата от МС и изпитва физическа болка от разпадането на кабинета. След час и половина “въртене” с един въпрос ти идва да си срежеш вените…по дължина….с тъп нож. 3.

 БСП пък обсъждали да инициират програмно правителство от същите 4 партии. Ама разбира се, че няма по-естествена роля за БСП от тази на помирител….от години вътре в партията цари мир и разбирателство. И е само неделя…


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още
Актуална тема
Хороскоп
Анкети