Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Бившите, които искат да управляват бъдещето

Мрежата

Бившите, които искат да управляват бъдещето

Снимка:

От Фейсбук страницата на Социални Диагнози

„Боже, дано има и някой социалист останал в този Казанлък, Боже…“ - Предполагам така се е тюхкала Корнелия Нинова вчера, сред шума на щракащи фотоапарати, докато бивш депутат от ГЕРБ, още по-бивша дясна ръка на Галина Стоянова се опитваше да откъсне ръката ѝ от възторг и радост при посрещането ѝ вчера.

Не вярвам на слухове, но гледайки снимката, в която Нинова едва ли не се хвърля в обятията на чакащия я ухилен и готов на всичко бивш Депутат от ГЕРБ, а днес мераклия за общински съветник от БСП, едва се сдържам да не повярвам на твърдението на една случайно минаваща гражданка, която се кълне, че прочела по устните фразата: „Да си вземем хотел, а?“

Въобще няма нищо извратено в тази снимка, както твърдят разни Гербери, и в това, че една бивша членка на СДС и един бивш член на ГЕРБ се радват заедно, че вече ръководят БСП. Тя в София, той в Казанлък.

Може би, затова и залата на срещата по сведения на наш Агент - бивш член на НДСВ, не успяла да се препълни. Същият твърди, че не успяла дори да се запълни. Явно наследниците на Благоев и Георги Кирков са решили, че не могат да бъдат част от тази перверзия, бившата членка и бившия член да убеждават наследствени Социалисти, че няма по-добър кандидат за Кмет от Човек, който не е член на Партията и е способен да превърне всеки опит за интервю в бедствие.

И след благодарностите към бивши управляващи в Казанлък, започнали и жалбите по бившите времена, когато бивши Управници си припомняли бивши успехи, бивши продажби, бивши постижения с много надежда за Бъдещето. Съставено от Бивши.

Какво са си говорили в Залата бившите членове на Политическото пространство през последните 30 години, а днес Лидери на БСП, едва ли е би било странно за всеки, освен за Благоев, Кирков, Бозвелиев. Сигурно са се обърнали в гроба, горките. Какви са ги мислили на Бузлуджа, какви планове са правили, а днес наследниците им не искат да ходят на срещи с Бивши.

Навремето един Министър на Войната, близък приятел на бивш Председател на БСП и бивш член на Демократическата партия – част от бившето СДС бе казал: „Бивш Политик, бивша Лека жена и бивш Полицай няма“

Сигурно за това настоящите членове на клуб „Георги Кирков“ в Казанлък не са отишли на срещата на Бившите, а?  


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още