Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Бизнес партньор на лидер на „Да, България“ извършил скандална сеч на дървета във Варна?

Мрежата

Бизнес партньор на лидер на „Да, България“ извършил скандална сеч на дървета във Варна?

Снимка:

Бизнес партньор на лидера на „Да, България“ във Варна Нелко Начев – Момчил Караджов, е замесен в скандала срещу изсичане на дървета в местността Коджа тепе в града, съобщава сайта „Вестоносец“.

Проверка показа, че собственик на терена, където се въртят брадвите, е фирма „Алфа 1 Секюритис“ ЕАД, управлявана от Светлана Караджова и Момчил Караджов. Последният е съдружник на Нелко Начев, като двамата имат общ бизнес чрез фирмата „Сано Дивелъпмънт Фонд“ АД, както и в дружествата „Сийланд Пропъртис Асетс“ ООД и „Сийланд Пропъртис“ АД.

На мястото на ликвидираната гора аверът на лидера на „Да, България“ смята да изгради 8 броя еднофамилни къщи на площ около 4 дка, проектирани от брата на Нелко Начев – Жулиан Начев, който е архитект. Междувременно съпартийците на Нелко Начев публично атакуват сечта на дърветата. Фронтмени на атаката са вечните „борци“ за справедливост общинските съветници от Демократична България Стела Николова и Николай Капитанов, както и Милена Пехливанова – човекът на БОЕЦ във Варна. Те започнаха да събират подписи срещу извършеното изсичане на дървета, т.е срещу бизнес партньора на Нелко Начев, а на сесия на общинския съвет Николай Капитанов дори тъжно проплака, че „въпросът е на време, живот и смърт“. Нито един обаче от тях не зададе въпроса – кой е извършил безобразието и чий е теренът.                                                                                                                                                                                            


Коментари (1)

Ето затова искат оставката на главния прокурор..
17.12.2020 12:24 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още