Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Блъсков: Докато толерирате тези хора – промяната ще я гледате през крив макарон

Мрежата

Блъсков: Докато толерирате тези хора – промяната ще я гледате през крив макарон

Снимка:

Петьо П. Блъсков, Фейсбук

Един съвет към хората, които протестират безплатно, без да чакат материални и властови облаги, без да чакат прекратяване на дела и разследвания срещу тях, абе безкористно:

Ако сте един от тези хора най-верояттно сте интелигентен човек. Разбирате, че има много неразбории в държавата и искате промяна. Усещате, че разни политически маргинали се навъртат около вас и доволно потриват ръчички, но си казвате: Няма значение кой какво ще прави, всичко е по-добре от сегашните.

Помните, че бяхте употребени при предните две серии протести от същите кръчмарски котараци, които в момента се облизват около вас, но ги толерирате, защото те на самите протести са по ниски от тревата, само се снимат и се появяват около камерата на БТВ като дойде време за новините.

Обаче!

Те вече ви използват съвсем безкрупулно.

Христо Иванов днес каза по телевизора, че бил готов за избори и да управлява.

Надявам се, че помните какво направи този човек предишния път, когато ви използва за собствени си нужди. Първата му работа беше да се поклони пред Бойко и да си получи министерското столче.

Сега ще стане същото, защото, повярвайте ми - и да се стигне до избори, след служебно правителство, което краде на едро безнаказано, след профукани десетки милиони народни пари за избори, отново ГЕРБ ще спечели. И отново маргиналите ще целуват ръката на така омразния ви Борисов.

Корнелия пък вече си позволява да ви нарежда къде и кога да бъдете. Нали не сте забравили, че трябва да й подкрепите вота на недоверие?

За Мая не знам откъде да започна, но мисля, че ме разбрахте. 

Много се отплеснах май. По същество, съветът ми към вас е: Докато толерирате тези хора отново и отново и отново промяната ще я гледате през крив макарон. Те си имат господари, чиито идеи за бъдещето на България нямат общо с вашите.

Затова като ги видите по протестите - бой и вън!

Иначе те винаги ще са там, за да ви крадат енергията, порива и лицето!

Докато около вас пълзят компрометирани политически лица промяна за добро няма да има.   

 


Коментари (1)

кесо Дори безкористната глупост накрая си остава само глупост, а накрая глупостта е винаги за сметка на глупаците. Тарикатите като Черепа, Мустака, знайни и незнайни червени олигарси, станали клиенти или бъдещи клиенти на прокуратурата си пият уискито и френските вина за "здравето на глупаците" и доволно потриват ръце, че в обществото винаги има дотатъчно балами да им вършат мръсната работа безкористно.
13.07.2020 17:07 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още