Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Блъсков: „Мирният протест“ вече разби десетки глави и издигна бесило

Мрежата

Блъсков: „Мирният протест“ вече разби десетки глави и издигна бесило

Снимка:

Петьо П. Блъсков, Фейсбук

На стотина метра от мястото, където Васил Левски е обесен от турците, “протестиращите” издигнаха нова бесилка.

Чували се крясъци за народен съд, разстрели и палежи.

Лично аз видях плакат на който пишеше “Докато някой не свърши като Чаушеску няма да се оправим” (за по-младите напомням - румънския диктатор Николае Чаушеску и съпругата му бяха разстреляни, на Коледа 1989 от “протестиращи” след импровизиран няколкочасов “народен трибунал”).

“Мирният протест” вече разби десетки глави, най-вече полицейски, тероризира София с коронния мръсен номер на соросоидите - да се наливат с бира и да се хилят на Орлов мост и да пречат на милион българи да се приберат при семействата си.

Не съм сигурен за кого е вързано бесилото, но съм сигурен, че нищо добро не следва от дестабилизация на държавата в условията на глобална пандемия и икономическа рецесия.

Хора, разбирам, че е модерно и “супер яко” да се ходи да се протестира, да се снимаме с тълпата и да викаме “Всички са маскари искаме промяна”.

Внимавайте каква промяна искате, обаче!

Защото като слушам повечето от вас, освен великата “ОСТАВКА” нищо друго нямате в главите си. Най-много някакви абстрактни общи приказки за “демокрация”, “мутри” и “мафия”. И до там!

Да не увисне държавата на тая бесилка накрая, а? Или точно това искате?   

 


Етикети протест

Коментари (11)

кесо Да се надяваме, че на тая бесилка Румбта, Корни, Майчето, Черепа, Мустака няма да "обесят" демокрацията, въпреки че полагат толкова много "усилия и старание" това да се случи, особено при толкова "помагачи" от всички цветове.
17.07.2020 18:42 / Отговор
Джедай Тотю Имал съм възможност да разговарям с червени "младежи" - повечето ми правят впечатление на дребни тарикатчета, които са разбрали, че "в политиката има келепир" (много го знаят от родителите и дядовците си - потомствени червени номенклатурчици). Разбира се, има и напълно откъснати от действителността лузъри, които слюноотделят по някакви комунистически утопии. Това, което ги обединява, е че и едните, и другите не са годни да си изкарват хляба с нормален човешки труд, а все се надяват някой да ги издържа пожизнено. Затова издигат бесилката – белким уплашат някой, който да им подари властта! Да, ама няма кой!
17.07.2020 18:42 / Отговор
АСЕН ИЛИЕВ ЧАУШЕСКО ГИ СКРИХА В АНГЛИЯ :) БЯХА ШПИОНИ
17.07.2020 19:10 / Отговор
Бай Гроздан Асенчо, лекарствата, душко и в легълцето! Там ще си погледаш телевизия, а после ще си поспинкаш! Виж каква хубава ризка с дълги ръкавки са ти вързали санитарите, че и те са хора и те искат да вечерят на спокойствие! А по една случайност бях в Румъния, когато ги разстреляха Николае и Елена – до самия край си мислеха, че военните съдии и екзекуционният взвод блъфират! Да, ама не блъфираха!
17.07.2020 19:16
АСЕН ИЛИЕВ ПЕТЬО СОПОЛА В КАЧЕСТВОТО СИ НА КАКЪВ ДАВА МНЕНИЕ? :) КАТО ПАРТИЕН СЕКРЕТАР ИЛИ ПРОСТО НАГЪЗЕНА КУРВА?
http://bosia.blog.bg/politika/2014/08/24/nosna-kyrpa-za-ednokratna-upotreba-za-petio-sopola.1291590
17.07.2020 19:28 / Отговор
АСЕН ИЛИЕВ ГРОЗДАНЕ СВЕТА ЩЕ СВЪРШИ ИДИОТИТЕ, КАТО ТЕБ - НЕ :)
17.07.2020 19:29 / Отговор
Гневна Като не можеш да възразиш на точния коментар на Блъсков, започваш да бълваш простотии.Айде,чупи се , че миришеш.
17.07.2020 20:18
Покажи всички

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още