Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. „Блиц“: Гришо, извади си главата от дебелото дупе на Серина и погледни България!

Мрежата

„Блиц“: Гришо, извади си главата от дебелото дупе на Серина и погледни България!

Блиц: Гришо, извади си главата от дебелото дупе на Серина и погледни България! - Tribune.bg
Снимка:

Отровата на клана Малееви е по-силна от любовта към Родината

Григор Димитров бе забил погледа си в дебелите бедра на тръпката си от миналото Серина Уилямс, докато тя пъшкаше на корта срещу Каролина Плишкова. И нямаше земна сила, която да отклони очите на Гришо от американския делфин, пише в свой коментар „Блиц“.

В това разбира се няма нищо лошо, освен ако Григор не бе помислил поне за миг, че същия ден в България тече републиканското първенство по тенис, където талантите ни правят опити да последват кариерата му.

Мелбърн е точно на 15 136 километра от София и да очакваме появата на Григор в родината ни е химера. Но предполагам, че той има GSM, който, освен за селфита, може да използва и за видеообръщение. Да каже няколко думи, с които да вдъхнови младите ни играчи. Няма да му отнеме повече от минута, и после отново може да впери очите си в прелестите на Серина или Никол.

Явно отровата на клана Малееви в момента го е превърнала в безчувствен калкулатор. Или просто сърцето му е изтръгнато и на мястото му е имплантирана броячна машина за кинти.

Числата показват, че България е вложила точно 1 500 000 лева в развитието на Григор под формата на спонсорства от Федерацията.

Ясно е, че той няма да върне и 5% от тях, ако спонсорира няколко фючърса. Но поне можеше да вдъхне малко вяра на талантите ни чрез образа си. Така както прави от години Новак Джокович, който от 10 години не спира да инвестира в спортните надежди на родната си Сърбия, за която освен душата си е дал и 11 млн. евро.

Разликата между Ноле и Гришо е не само в класите на корта, но и в манталитета.

Затова единият ще бъде №1 в ATP и идол за сънародниците си, а другия, въпреки успехите си ще бъде запомнен като женкар, а не като истински българин.

Автор: Ивайло КРАЧУНОВ

Източник: Блиц


Последвайте ни в Google News

 

Коментари (1)

Възмутена Този коментар плаче за съд!
25.01.2019 22:45 / Отговор

Добави коментар
Топ новини виж още
Хороскоп
Анкети