Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. „БЛИЦ“: Кирил Петков обособил зала за хранене в Министерски съвет

Мрежата

„БЛИЦ“: Кирил Петков обособил зала за хранене в Министерски съвет

БЛИЦ: Кирил Петков обособил зала за хранене в Министерски съвет - Tribune.bg
Снимка:

Коментар на „БЛИЦ“

Премиерът Кирил Петков, който се е помислил за цар, все повече наподобява екранния образ на Любомир Нейков в комедийния сериал "Столичани я повече".

Докато "реже главите" на държавни мъже и жени и чегърта кадрите на ГЕРБ, министър-председателят е попаднал в плен на чистосърдечни битовизми.

Медията ни научи, че Петков си е обособил зала за хранене в Министерски съвет, а гардовете на НСО зарежат трапезата му с отбрани деликатеси и гастрономични изкушения.

Любимият навик на новия цар бил всяка сутрин да му поднасят пресни плодове, в чиято свежест първи се убеждавали членовете на най-близкия му кръг.

По същия начин действал Петков и за обяд, когато менюто му включвало две свежи салати. Премиерът искал да се храни леко и внимателно, за да запази стройната си фигура, но паралелно с това ангажирал в приготовлението на вкусотиите доволен брой персонал.

В първите си дни като премиер Петков се закле, че няма да ползва държавни автомобили и гардове, но сега, не само го прави, но прави впечатление, че това му доставя неповторимо удоволствие.

Вероятно Петков не е гледал само "Столичани в повече", но и е черпил свежи идеи от забавната игра на актьора Рик Майол от сериала "Новия политик".

Самопровъзгласилият се за цар обаче, трябва са е наясно, че когато зрелищата приключат хората ще попитат къде им е хлябът и тогава Петков скоропостижно може да се раздели с властовите екстри и да се върне към пешеходния си начин на живот.


Последвайте ни в Google News

 

Топ новини виж още

Хороскоп

Анкети

Как трябва да се разиграе политическата ситуация след поредните предсрочни избори?
Покажи резултати Скрий резултати