Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Богомил Бонев към bTV: Спестете ни захаросаните си професионални биографии

Мрежата

Богомил Бонев към bTV: Спестете ни захаросаните си професионални биографии

Снимка:

Забравяте милионите, които собствениците ви платиха за БНТ канал 2, пише бившият министър на вътрешните работи

От профила във Фейсбук на Богомил Бонев – адвокат, бивш министър на вътрешните работи

На 22 ноември БТВ празнува рожден ден.

Навършиха се 20 години.

И празнуването припомни захаросана история, подобна на тази на Петьо Блъсков, който бил създал Пресгрупата в едно мазе с маса и раздрънкана пишеща машина.

Та и битивито така. Милозливи спомени, как се събрали около една маса, имало само един телевизор и едно видео VHS.

Смешковци, забравяте милионите, които собствениците ви платиха за БНТ канал 2. С придобиване на честотите, подкупите и цялото оборудване.

Същото утре ще кажат от Нова, които наследиха канал 3.

Те може и телевизор да не са имали. Но записът на Костов от парламента, който плюе по Дарко Таминджич и Стефан Димитров се пази.

Спестете ни захаросаните си професионални биографии

и кажете на хората как през тези години ви купуваха и вие бяхте позор за журналистиката. Ние и сега го виждаме.              

                                                                                                                                                               


Коментари (4)

ФИГУРАНТИТЕ ОТ bTV - СРАМ ЗА ЖУРНАЛИСТИКАТА............................. СЛАВИ ТРИФОНОВ, ФРОНТМЕНА НА bTV И НА ДС, НАПРАВИ ПАРТИЯ, КОЯТО ТРЯБВА ДА ОБСЛУЖВА ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИ, КОИТО ГИ ФИНАНСИРАТ............
КАКВИ ПРОФЕСИОНАЛНИ БИОГРАФИИ?..........
23.11.2020 12:34 / Отговор
Тартаковер Според мен е прав, но сега стана модерно да си измисляш минало, или професионална биография. Боко се опита да лъже за убития си от комунистите дядо, разкрасяваше биографията си, измисляше и добавяше все нови неща, но стигна до там да стане за присмех, защото всички знаят гангстерското му израстване, знаят го дори американски посланици. Един появяващ се непрекъснато по телевизии едър, намазан и важен лекар и член на НОЩ, вече разказва сак бил 6-то поколение лекар, без да пресмята че шест поколения назад ни връщат в дълбокото турско. Проследих донякъде, дори името му няма нищо общо с онези предци. Но колко му е да излъжеш и евтини мисирки журналисти да го разпространят без проверка.
А Бонев, е прав, въпреки че сам е доказана курва. Аз ако бях политик, със сигурност щях да свържа родословното си дърво с някой румънски граф. Най-добре с Дракула.
23.11.2020 13:21 / Отговор
k Да, Дракула ще ти отива!
23.11.2020 14:19
Вярно чу Дракула ще му отива на тоя "Таркавер". Нищо не е излъгал за убития си дядо. Всъщност е прадядо но работа на Борисов е как ще го нарича. Човекът е бил кмет на с. Хераково през 1942-43 г. Казвал се Асен Войнов и е бил дядо на майка му всъщност. Броени дни след 9 септември двама от същото село, лежали в затвора за убийство и пуснати на свобода на същата дата, станали милиционери в софийския трети полицейски участък. Отиват късно вечерта в селото и арестуват бившия кмет. Докарали го в участъка по чорапи и го пребили до смърт На сутринта докладвали, че арестували фашист и той починал докато го разпитвали. Писали в протокола, че починал от червен вятър. Борисов е намерил съответния документ, докато бил гл. секретар на МВР, а на изборите след това каза, че ще отнесе БСП като червен вятър, напомняйки гибелта на прадядо си.
23.11.2020 15:02 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още