Последвайте ни: Facebook Twitter Instagram RSS
Търсене
English

Новини, анализи, мнения - Tribune.bg

Меню
  1. Начало
  2. Мрежата
  3. Богомил Бонев за Костов: Пред мен така се оправда. Доган ми искал оставката…

Мрежата

Богомил Бонев за Костов: Пред мен така се оправда. Доган ми искал оставката…

Снимка:

От Фейсбук профила на Богомил Бонев

Ще си отговориш, когато си отговориш на въпроса, защо се разделихме по искане на Доган. Поне пред мен така се оправда. Доган ми искал оставката.

Не съм бил намерил диалог с него. И после отиде на среща с него в Ритора. Ритора вече беше собственост на, знаеш на кого. Вестник „Сега“ още пази статията, но са изтрили снимката, как ситниш след Ахмед. Прегърбен. По стълбите на Ритора.

И като обясниш как със Славчо Христов придобихте банката и как я подарихте на Цветелина.

За КТБ да те питат прокурорите.  


Коментари (7)

Данчева Доган бързо е разбрал що за птица е Б.Бонев и съвсем правилно го е отсвирил.В далаверата е от години и да мълчи!И Доган не е цвете за мирисане но добре се ориентира и надушва търгашите,като Бонев.Да си трае Бонев и да си върти игрите с Нинова....В Банско питаите за него......Хотелиер бил....Плаща си бездарната му жена да е депутатка от БСП и не му ли стига....Отвратително нахалство демонстрира!
07.03.2021 14:54 / Отговор
Karabas Barabas Няма как да сме сигурни, но в съседна статия пише: „Доган: Костов, както винаги, лъже! ДПС никога не е искало оставката на Богомил Бонев“! И Доган е прав, че дъртият дръгалефски биволар с лилавите джуки лъже като… престарял обитател на 70 лазарника от ма‘алата! А за някои неща лаборантът и дума не обелва, например за фондацийката на благоверната си Еленка – „Бъдеще за Кост…“, пардон, „Бъдеще за България“! 20 години вече чакаме да видим някой българин, който да не е от това семейство и да е облагодетелстван от фондацията!
07.03.2021 18:03
Пацо Абсолютно точно и вярно!
Ст.л-нт Бонев за 2 месеца се събуди като "генерал", изстрелян от Виктор Вълков и "групичката по интереси" около него, за да й осигури представителство и в службите... Нечисти сделки на нечисти личности!
08.03.2021 11:02
Сия За Костов съм съгласна . Подробности за Бонев не знам . Но ,че Нона е некадърна и като актриса и като политик е ВЯРНО .Известна е с една песен на китара и. 0 изказвания по същество в парламента . Просто е ненужна . Остана и голямата пенсия ,която ще получи , вместо кадърни артисти ,които си отидоха недооценени .
08.03.2021 07:24 / Отговор
Абе Не си права, Нона на младини беше яка п.тка.
09.03.2021 11:07
Бай Ху Тоа па откъде излезе от нафталина
09.03.2021 11:04 / Отговор
Иван Иван Костов да каже откъде имаше милионите, които държеше на влог при Цецо Василев в КТБ?!?
09.03.2021 16:20 / Отговор

Добави коментар
Топ новини

виж още

Актуална тема

Мрежата

виж още